Griffin-Apple-TV-Case

Met deze Apple TV Remote case kun je zorgeloos zappen

Zit je rustig te zappen en verslapt ineens je grip op de afstandsbediening waardoor hij op de grond valt? Geen paniek! De Survivor Play is een case speciaal voor de nieuwe afstandsbediening van de Apple TV.

Griffin-Apple-TV-Case
Toen we dit jaar de eerste cases voor de Apple Watch zagen, wisten we eigenlijk al dat accessoiremakers voor zoveel mogelijk Apple-producten een beschermende hoes willen ontwikkelen, hoe onzinnig dit er soms ook uitziet. Deze case voor de afstandsbediening van de nieuwe Apple TV zet een dikke streep onder deze stelling.

Wij hebben de afstandsbedieningen die we al jaren gebruiken nog nooit in een beschermende hoes gestoken, en toch werken ze nog uitstekend. Griffin denkt daar anders over en komt met de Survivor Play; een case voor de Apple TV Remote die een stuk stoerder klinkt dan hij in werkelijkheid is.

‘Ultra-comfortable gaming’

Hét koopargument voor deze siliconencase is volgens Griffin Ultra-comfortable gaming. Apple zet games in het zonnetje met de nieuwe Apple TV, waarbij je de afstandsbediening (verplicht) moet gebruiken om ze te bedienen. Dat gezwaai met de Remote is natuurlijk levensgevaarlijk, dus mag een beschermende case (à$19,99) niet ontbreken.

Hierbij heeft de accessoiremaker vast naar Nintendo gekeken. Na de onthulling van de Wii lagen de eerste controller-cases destijds al snel in de winkels, nadat talloze gamers hun TV gesloopt hadden door er een controller in te slingeren. Of TV’s weer een zware tijd tegemoet gaan dankzij de vierde generatie Apple TV is nog even afwachten, maar zitten zappen met een afstandsbediening waar een case om zit voelt toch een beetje lullig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2015, 18:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple tv, apple tv remote, case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.