Apple Store offline in het Nederlands.

Apple Store offline in afwachting van WWDC 2017-aankondigingen

De Apple Store is offline gegaan, zodat Apple voorbereidingen kan treffen voor de WWDC 2017-aankondigingen. Er worden nieuwe MacBooks verwacht.

De Apple Store is zojuist offline gegaan, zodat Apple zich kan voorbereiden op de aankondigingen van vanavond. Er worden nieuwe MacBooks en iPads verwacht, die nog deze maand in de Apple Store verkrijgbaar zullen zijn. Misschien krijgen we ook de geruchtmakende Siri-speaker te zien, die pas later dit jaar in de winkel ligt. Apple zet traditiegetrouw de Apple Store offline in aanloop naar een keynote, zodat ze nieuwe producten kunnen toevoegen. Overigens is het meer een vast ritueel, dan dat het strikt noodzakelijk is.

Apple Store offline in het Nederlands.

De Apple Store ging tussendoor weer even online. Onderaan dit artikel kun je lezen wat er aan de hand was.

Apple WWDC-publiek

Apple Store offline voor WWDC 2017

Tijdens de keynote zal Apple onder andere iOS 11 en nieuwe versie van macOS, tvOS en watchOS aankondigen. Maar de meeste ogen zijn gericht op de hardware, waar Apple volgens geruchten extra nadruk op legt. Tijdens het evenement komt de Apple Store meestal weer online, met alle bijgewerkte info over de nieuwe iPads, Macs en eventuele andere producten. Wellicht is het vanavond al mogelijk om ze te reserveren.

Dat geldt waarschijnlijk niet voor de Siri-speaker, Apple’s eerste poging om een smart home-speaker voor thuis uit te brengen. Deze zal volgens de geruchten dit najaar pas in de winkel liggen.

Wat de aanpassingen in de Apple Store betreft: we verwachten dat Apple nog wat accessoires gaat toevoegen, bijvoorbeeld hoezen voor de nieuwe iPads.

Kijk live mee
Wil je niets missen van alle aankondigingen van WWDC 2017, hou dan vooral iCulture in de gaten. Bekijk vanavond vanaf 19:00 uur de livestream en discussieer mee op iCulture, waar we zoals gebruikelijk weer verslag doen van alle nieuwe producten en vernieuwingen. Ook op Twitter houden we je op de hoogte.

Wat zijn onze WWDC 2017 verwachtingen? Dat lees je in onderstaand artikel:

Apple Store offline voor rode iPhone 7 en nieuwe iPad.

Update 14:10 uur: De Apple Store is opeens weer bereikbaar. Waarschijnlijk omdat Apple de verkeerde afbeelding online had gezet. Als je iets probeerde te kopen kreeg je een melding dat de Store om 16:01 uur weer online zou zijn, maar dit lijkt een foutje. Dit is namelijk het tijdstip van het voorjaarsevent (toen de 128GB iPhone SE en de 9,7-inch iPad beschikbaar kwamen). We verwachten dat de Apple Store zometeen weer offline gaat.

Update 14:15 uur: De Apple Store is weer offline. Nu met de juiste afbeelding en de tekst ‘soon’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juni 2017, 14:21
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, wwdc, wwdc 2017

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.