Apple Store offline voor iPhone 7-evenement.

Apple zet online Apple Store offline in afwachting van nieuwe Macs

Apple heeft de Apple Store offline gezet in afwachting van het Mac-event. Tijdens de keynote kondigt Apple onder andere de nieuwe MacBook Pro aan. Ook andere nieuwe MacBooks worden nog verwacht.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Het is weer zover: Apple heeft de online Apple Store tijdelijk offline gezet. Vanavond is het grote Mac-event waar Apple onder andere de nieuwe MacBook Pro gaat onthullen en daarom zet Apple de online Apple Store nu alvast online om in de virtuele winkel plaats te maken voor de nieuwe Macs. Mogelijk zijn de nieuwe Macs al kort na het evenement te bestellen via de online Apple Store. Ook tijdens het afgelopen iPhone 7-event zette Apple de Apple Store de halve dag offline.

Update: de Store is inmiddels weer online.

Apple Store offline voor iPhone 7-evenement.

Apple Store offline voor nieuwe Macs

Tijdens de keynote zal Apple onder andere de nieuwe MacBook Pro aan gaan kondigen. Toch zal de verrassing deze keer minder groot zijn, want een belangrijk onderdeel van de nieuwe MacBook Pro lekte al via macOS Sierra 10.12.1 uit. Zo kun je de nieuwe Magic Toolbar straks gaan gebruiken voor Apple Pay dankzij de ingebouwde Touch ID-sensor. Ondanks deze lek zijn er nog een hoop zaken onzeker. Hoe zit het met de aansluitingen, de resolutie van het beeldscherm en het formaat van de trackpad? Deze details zal Apple tijdens het event allemaal onthullen. Ook wordt nog een nieuwe 13-inch MacBook verwacht.

Verder zou Apple wellicht kunnen praten over een nieuwe iMac of 5K-scherm, maar deze zullen vermoedelijk pas in 2017 op de markt verschijnen. De toekomst van de Mac Pro en Mac mini is nog onzeker. Hoewel die al jaren niet meer zijn bijgewerkt, zijn er ook geen concrete geruchten over deze oudere Mac-modellen. Onze complete lijst van verwachtingen lees je in onderstaand artikel.

Kijk live mee
Wil je niks missen van alle aankondigingen van het Mac-event, hou dan vooral iCulture in de gaten. In een los artikel lees je hoe je de aankondigingen zelf allemaal live kunt volgen, terwijl we in ons aparte artikel alle mogelijke aankondigingen op een rijtje zetten. De aankondigingen beginnen om 19:00 Nederlandse tijd.

https://www.iculture.nl/tips/apple-event-livestream-bekijken/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2016, 22:10
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, macbook pro

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.