Apple Store-medewerker ontslagen vanwege iPhone-foto’s

Een medewerker van de Apple Store is ontslagen omdat hij foto's van iPhone-demotoestellen op Flickr had gepubliceerd. Of is hij ontslagen omdat hij net als twee eerder ontslagen collega's fraudeerde met de prikklok?

Apple Store iPhone photoEen Californische medewerker van de Apple Store in Glendale, is ontslagen omdat hij foto’s heeft gepubliceerd die klanten met de iPhones in de winkel hadden gemaakt. Op de 128 foto’s is het interieur van de Apple Store te zien, maar ook foto’s van de klanten. Ze zijn te bekijken op Flickr. Of de medewerker, die zich mikeywalley, daadwerkelijk is ontslagen vanwege de foto’s of dat er meer aan de hand was, is niet helemaal duidelijk.


In de Apple Store in Glendale speelden namelijk wel meer problemen. Volgens Mikey’s weblog werden twee van zijn collega’s onlangs ontslagen vanwege fraude met de prikklok en omdat ze kritiek op het management hadden. Volgens de blogger probeerde iedereen een loopje te nemen met de werktijden en ging het om minder dan twee minuten. De twee collega’s die eruit zijn gegooid waren volgens Mikey goede medewerkers die al langere tijd (met frisse tegenzin) bij de Apple Store werkten. Zelf publiceerde Mikey eerder al foto’s van iPhone-demotoestellen uit de Apple Store in Pasadena.

Via: ifoAppleStore

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.