Apple Store-medewerker ontslagen vanwege iPhone-foto’s

Een medewerker van de Apple Store is ontslagen omdat hij foto's van iPhone-demotoestellen op Flickr had gepubliceerd. Of is hij ontslagen omdat hij net als twee eerder ontslagen collega's fraudeerde met de prikklok?

Apple Store iPhone photoEen Californische medewerker van de Apple Store in Glendale, is ontslagen omdat hij foto’s heeft gepubliceerd die klanten met de iPhones in de winkel hadden gemaakt. Op de 128 foto’s is het interieur van de Apple Store te zien, maar ook foto’s van de klanten. Ze zijn te bekijken op Flickr. Of de medewerker, die zich mikeywalley, daadwerkelijk is ontslagen vanwege de foto’s of dat er meer aan de hand was, is niet helemaal duidelijk.

In de Apple Store in Glendale speelden namelijk wel meer problemen. Volgens Mikey’s weblog werden twee van zijn collega’s onlangs ontslagen vanwege fraude met de prikklok en omdat ze kritiek op het management hadden. Volgens de blogger probeerde iedereen een loopje te nemen met de werktijden en ging het om minder dan twee minuten. De twee collega’s die eruit zijn gegooid waren volgens Mikey goede medewerkers die al langere tijd (met frisse tegenzin) bij de Apple Store werkten. Zelf publiceerde Mikey eerder al foto’s van iPhone-demotoestellen uit de Apple Store in Pasadena.

Via: ifoAppleStore

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2008, 20:06
Categorie Apps
Onderwerpen app store, apple, flickr, fotografie, ontslag, werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.