Belch verbetert koolstofvezel-case voor de iPhone

Belch heeft een verbeterde versie uitgebracht van de koolstofvezel-case die ze voor $80 verkopen. Deze nieuwe versie weegt maar 7 gram en is op diverse plaatsen verbeterd en verstevigd.

Belch iPhone caseEen iPhone-case die $80 kost en toch klagen de gebruikers dat ‘ie niet goed genoeg is? Accessoirefabrikant Belch had er last van: gebruikers van de prijzige carbonfiber iPhone-case klaagden dat het materiaal op bepaalde plaatsen niet sterk genoeg was. Dat probleem is nu opgelost: Belch heeft een verstevigde versie van de case uitgebracht.

Ook aan het design is iets veranderd: de telefoon wordt er vanaf nu van bovenaf ingeschoven, waardoor het makkelijker is om de telefoon in en uit de case te halen.

Ondanks de verbeteringen is de case nog lichter geworden dan ‘ie al was: deze supercompacte lichtgewicht case weegt maar 7 gram. Aan de binnenkant is extra neopreen aangebracht voor betere schokbestendigheid. De toegang tot de dock-aansluiting, de microfoon en de speaker is ook verbeterd. Je kunt tot middernacht (Oostkust USA) bestellen voor een gereduceerde prijs van $65, daarna kost de case weer de normale prijs van $80.

Via: MacNN
Meer info: Belch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2008, 20:45
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.