Wafels met appelblokjes

Luik kandidaat voor toekomstige Belgische Apple Store

Er komt een Apple Store in Luik, zeggen bronnen. Het zou de eerste Apple Store in het Franstalige deel van België zijn en het ligt gunstig ten opzichte van Hasselt, Genk en Maastricht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Wafels met appelblokjes

Apple gaat een Apple Store in Luik openen. Dat blijkt uit informatie van de Franstalige site Belgium-iPhone. Het zou de eerste Apple Store in Wallonië zijn. Apple is op zoek naar een strategische locatie, zeggen de bronnen. Op termijn zou Apple zelfs 8 tot 12 Apple Stores in België willen vestigen, aldus een retail-expert.

Apple Store voorbeeldDe retailexpert noemde overigens ook al Luik, maar had daarbij tevens het Woluwe Shopping Center bij Brussel op het oog, dat het uiteindelijk niet is geworden. Luik werd vorig jaar bovendien getipt als mogelijke locatie door andere bronnen. “De nieuwe Apple Store in Luik zal echter wel even op zich laten wachten”, schreven we vorig jaar juni. De planning bevond zich destijds nog in een vroeg stadium. Luik zou volgens Apple een ‘strategische locatie’ zijn voor een Apple Store, aldus de bron destijds.

Luik zou een interessante locatie kunnen zijn voor de hele oostelijke kant van België en een groot deel van Zuid-Nederland. Vanuit Maastricht rij je in een halfuur naar Luik en vanuit Hasselt en Genk (niet Gent) ben je er ook in ongeveer een halfuur.

apple_stores-belgische_provincies

De kans is overigens groot dat er eerder al een tweede Belgische Apple Store opent, namelijk in Antwerpen. Vorig jaar september werd de eerste Belgische Apple Store geopend in Brussel.

Op zoek naar een recept voor appelwafels, zoals op de foto? Dat vind je hier.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2016, 14:50
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, belgie

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.