beats-accessoires

Apple Store krijgt apart Beats-hoekje

De online Apple Store heeft een aparte sectie voor Beats-producten gekregen. Je vindt er de oordopjes, headsets en speakers die na de overname van Beats nu kunnen worden beschouwd als Apple-producten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft in de online Apple Store een aparte sectie ingeruimd voor de Beats-producten. De oordopjes, headsets en luidsprekers hebben hun eigen pagina gekregen, waar de verschillende productcategorieën worden uitgelicht: hoofdtelefoons, in-ear-oordopjes, luidsprekers en accessoires.

beats-accessoires

Beats is sinds begin augustus officieel onderdeel van Apple. Topmensen zoals de CEO van Beats Music krijgen een nieuwe rol binnen Apple, maar er zijn ook een aantal mensen ontslagen. Met de overname is Apple opeens een concurrent van oordopjes- en luidsprekermakers in het hogere prijssegment. Voorheen maakte Apple alleen simpele oordopjes, zoals de EarPods en een iets duurdere in-ear-variant.

De drie bestsellers in het assortiment:

  • Beats by Dr. Dre Studio Wireless Over-Ear koptelefoon (€379,95)
  • Beats by Dr. Dre Solo2 on-ear koptelefoon (€199,95, zie foto hieronder)
  • Beats by Dr. Dre Beats Powerbeats2 draadloze koptelefoon (€199,95)

Meer info: Beats by Dr. Dre

beats-dr-dre-apple-store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2014, 12:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple store, beats

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.