Apple Store Amsterdam verkoopt iPad op 23 maart vanaf 8:00 uur

De Apple Store in Amsterdam zal vrijdag 23 maart vanaf 8:00 uur 's ochtends de derde generatie iPad verkopen. Hiermee opent de winkel zijn deuren later dan veel Apple premium resellers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Apple StoreDe Apple Store in Amsterdam zal op 23 maart vanaf 8:00 uur ‘s ochtends de nieuwe iPad verkopen. Dit bevestigde Apple vandaag op zijn website. Het is op het moment nog niet mogelijk om de nieuwe iPad via de website te reserveren. Eerder vandaag bleek nog dat een aantal Apple premium resellers de iPad vanaf middernacht zullen verkopen.


Hoewel de Apple Store in Amsterdam later dan veel resellers zijn deuren opent, is de kans groot dat daar de meeste iPads geleverd zullen worden. Nederlandse kopers die naar de Apple Store in Oberhausen afrezen, beweerden dat er uren nadat de verkoop begon nog steeds meer dan genoeg iPads te koop waren.

De Apple Store in Amsterdam opende op 3 maart voor het eerst zijn deuren. De Apple-winkel bevat onder andere de grootste Genius Bar ter wereld.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.