iFilm laat je video’s maken met een liggende iPhone

De iFilm is een iPhone-accessoire, dat ervoor zorgt dat je met een platliggende iPhone kunt filmen. Een spiegel zorgt ervoor dat het beeld alsnog gefilmd wordt. Hierdoor kun je de iPhone als statief gebruiken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iFilmDe iFilm is een accessoire dat met een simpel idee een paar nieuwe mogelijkheden aan je iPhone toevoegt. Dankzij een schuine spiegel vlak boven de lens kun je de camera schuin neerleggen, terwijl je filmt. Een truukje dat je kunt gebruiken om onopgemerkt foto’s te maken. Ook voor minder stiekeme situaties komt de iFilm van pas: omdat je iPhone schuin ligt, heb je namelijk geen statief nodig om een onbewogen beeld te filmen.

Door een alternatief te bieden op statieven voor je iPhone, zou de iFilm in een hoop situaties van pas komen. Omdat je iPhone vaak minder ruimte nodig heeft dan grotere statieven kun je vanaf kleine oppervlakken stabiel beeld filmen.

De iFilm is op het moment een project op Kickstarter. Doneer je minimaal 25 dollar aan het project, dan wordt het accessoire naar je verzonden zodra het project succesvol is. Iets dat naar alle waarschijnlijkheid het geval zal zijn: het minimumbedrag van 3.000 dollar zal in de 53 resterende dagen waarschijnlijk behaald worden.

De iFilm lijkt erg op de MirrorCase, waar wij begin dit jaar nog over schreven. Deze case omhulde echter je gehele iPhone, terwijl de iFilm slechts een klein blokje is dat je aan je iPhone bevestigt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2012, 21:48
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.