Apple Store Amsterdam start vrijdag om 8:00 uur met iPhone-verkoop

De Apple Store in Amsterdam gaat op 28 september om 8:00 uur open voor de verkoop van de iPhone 5.

apple store amsterdam
De Apple Store in Amsterdam opent op vrijdag 28 september om 8:00 uur haar deuren voor verkoop van de iPhone 5. Je kunt de iPhone 5 er als los toestel kopen voor een prijs van vermoedelijk €679, uitgaande van de prijzen in Duitsland en Frankrijk. Officiële prijzen voor Nederland en België heeft Apple nog niet bekendgemaakt. Ook is nog niet bekendgemaakt hoe laat de verkoop in de online Apple Store van start gaat.

iphone-5-wit-zijkant-kleinVorige week draaide de verkoop bij de Apple Store in Oberhausen op chaos uit. Een te grote toestroom van mensen, onhandig geplaatste afzettingen en te weinig beveiligingspersoneel zorgden ervoor dat mensen gemakkelijk konden voordringen. In Amsterdam verwachten we minder chaotische toestanden: de meeste handelaren hebben de buit binnen en er is ook minder sprake van ‘iPhone-toerisme’ door Europeanen uit andere landen. In Duitsland gelden prijzen van 679, 789 en 899 euro waarbij inmiddels een wachttijd van 3 tot 4 weken geldt. Behalve bij Apple zelf kun je de iPhone 5 ook kopen via diverse operators en webwinkels.

Inmiddels hebben de volgende partijen al prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt:

Daarnaast zijn er heel wat telecomwinkels die al zijn begonnen met de voorverkoop, waarbij je de keuze hebt uit abonnementen van allerlei operators:

Tipgever: @jordibruin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2012, 18:05
Categorie iDevices
Onderwerpen amsterdam, apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.