T-Mobile onthult toestelprijzen van iPhone 5 en start pre-order

T-Mobile heeft prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt. Nieuwe en bestaande abonnees kunnen vanaf 99,95 euro een iPhone 5 aanschaffen, met levering vanaf 28 september.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone-wit-t-mobile-prijzen-2T-Mobile heeft vanochtend de prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt. De iPhone 5 is vanaf €99,95 verkrijgbaar bij afsluiting van een 2-jarig iSmart 500-abonnement. Kies je voor het goedkoopste abonnement (2 jaar), dan betaal je €329,95 voor het toestel. De prijzen zijn gelijk aan het aanbod dat T-Mobile eerder deed aan bestaande abonnees, waarbij ze werden uitgenodigd om hun abonnement te verlengen.


T-Mobile biedt de iPhone 5 aan in combinatie met de iSmart-abonnementen; speciale abonnementen die zijn afgestemd op de behoeften van smartphonegebruikers. Deze abonnementen zijn vanaf €37,50 per maand af te sluiten en bieden onbeperkt sms. Wil je ook onbeperkt data gebruiken, dan moet je daarvoor de aanvullende Onbeperkt Internet Voordeelbundel afsluiten.

Deze bundel geeft je de mogelijkheid om binnen het beloofde datategoed op hoge snelheid te internetten. Daarna valt de snelheid terug naar 64 kbps. Ben je van plan om een nieuw abonnement af te sluiten om een iPhone 5 in bezit te krijgen, dan geldt er momenteel een kortingsactie, waarbij je de eerste zes maanden de helft van de normale abonnementskosten betaalt. Dit geldt ook voor bestaande abonnees die hun lopende abonnement willen verlengen.

De iPhone 5 is vanaf vandaag te bestellen bij T-Mobile, maar wordt pas vanaf 28 september uitgeleverd aan klanten. De initiële levertijd voor bestellingen die vanaf vandaag gedaan worden is 2 weken tot 5 weken, afhankelijk van gewenste kleur en de opslaggrootte.

Meer info: iPhone 5-prijzen bij T-Mobile

Deze abonnementen zijn niet meer verkrijgbaar bij T-Mobile. De tabel is daarom vervallen.

T-Mobile hanteert de volgende abonnementen:

Deze abonnementen zijn niet meer verkrijgbaar bij T-Mobile. De tabel is daarom vervallen.

Deze prijzen kunnen voor jou mogelijk nog iets goedkoper uitvallen afhankelijk van gekozen bundel en opties.

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 juli 2013 om 18:16
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.