Telfort maakt prijzen iPhone 5 bekend

Telfort heeft prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt. Er geldt een leaseprijs van 36 euro per maand. Daarnaast sluit je een abonnement af.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5 telfortKPN-dochter Telfort heeft zojuist de prijzen voor de iPhone 5 bekendgemaakt. De iPhone 5 kost €36 per maand via Telfort ToestelLease en is daarmee een van de duurste toestellen in het assortiment. Ter vergelijking: de iPhone 4S kost met toestellease €30 per maand en de iPhone 4 is voor €21 per maand te krijgen. Voor het abonnement betaal je bij Telfort relatief weinig: je neemt een gratis Basis-abonnement en sluit daar bijvoorbeeld 300 belminuten (€6) en 500MB internet (€10) bij af. In totaal ben je dan €16 per maand aan het abonnement kwijt.


Dit is uiteraard maar één van de voorbeelden, want in totaal kun je twintig combinaties maken met elk een ander prijskaartje: vijf verschillende belbundels in combinatie met vier verschillende databundels. Bovendien zijn aanvullende bundels mogelijk, zoals extra sms-bundels en de TelfortOnderling-bundel voor het gratis bellen naar andere Telfort-klanten.

De leaseprijzen van Telfort zijn vergelijkbaar met die van Hi, waar we eerder vandaag over schreven. Daar betaal je een iets lager bedrag voor toestellease (€31,50) maar iets meer voor de abonnementen. T-Mobile maakte ook al prijzen bekend, maar werkt met de traditionele formule: normale abonnementsprijzen en een eenmalig bedrag dat je voor je toestel bijbetaalt.

Meer info: iPhone 5-prijzen Telfort

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 september 2012 om 10:36
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.