Apple ruilt kapotte zwarte 16 GB en 32 GB iPhone 4 in voor iPhone 4S

Apple ruilt bij veel Apple Stores een kapotte zwarte iPhone 4 met 16 GB of 32 GB aan opslagruimte om voor een iPhone 4S. Dit deden ze eerder nog voor kapotte witte iPhones.

Zwarte iPhone 4Naarmate de iPhone 4 steeds moeilijker leverbaar wordt, ruilt Apple een kapotte iPhone 4 vaker om voor de iPhone 4S. In april kregen klanten met een witte iPhone 4 met 16 GB opslag nog een iPhone 4S, iets dat nu ook het geval is voor gebruikers met een zwarte iPhone 4 met 16 GB of 32 GB aan opslagruimte. De eerder niet leverbare witte iPhone 4 zou inmiddels wel weer beschikbaar zijn, iets dat er op kan wijzen dat het probleem van tijdelijke aard is.

Apple-personeel is opgeroepen om één van de hierboven genoemde iPhone 4-modellen te vervangen met een vergelijkbare iPhone 4S, als deze defect is. Valt de vervanging onder de garantie, dan krijgen klanten een gratis upgrade. Het gaat zoals gebruikelijk om een gereviseerd model. Reden voor de upgrade is het beperkte aantal iPhones dat op het moment beschikbaar is.

Het is nog niet duidelijk hoe groot de tekorten zijn en hoe GSM en CDMA-iPhones zich tot elkaar verhouden. Het zou wederom gaat om veel Apple Stores. Alleen Apple’s eigen winkels kregen de inruilactie opgelegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2012, 9:28
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, garantie, genius bar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.