Apple ruilt kapotte zwarte 16 GB en 32 GB iPhone 4 in voor iPhone 4S

Apple ruilt bij veel Apple Stores een kapotte zwarte iPhone 4 met 16 GB of 32 GB aan opslagruimte om voor een iPhone 4S. Dit deden ze eerder nog voor kapotte witte iPhones.

Zwarte iPhone 4Naarmate de iPhone 4 steeds moeilijker leverbaar wordt, ruilt Apple een kapotte iPhone 4 vaker om voor de iPhone 4S. In april kregen klanten met een witte iPhone 4 met 16 GB opslag nog een iPhone 4S, iets dat nu ook het geval is voor gebruikers met een zwarte iPhone 4 met 16 GB of 32 GB aan opslagruimte. De eerder niet leverbare witte iPhone 4 zou inmiddels wel weer beschikbaar zijn, iets dat er op kan wijzen dat het probleem van tijdelijke aard is.


Apple-personeel is opgeroepen om één van de hierboven genoemde iPhone 4-modellen te vervangen met een vergelijkbare iPhone 4S, als deze defect is. Valt de vervanging onder de garantie, dan krijgen klanten een gratis upgrade. Het gaat zoals gebruikelijk om een gereviseerd model. Reden voor de upgrade is het beperkte aantal iPhones dat op het moment beschikbaar is.

Het is nog niet duidelijk hoe groot de tekorten zijn en hoe GSM en CDMA-iPhones zich tot elkaar verhouden. Het zou wederom gaat om veel Apple Stores. Alleen Apple’s eigen winkels kregen de inruilactie opgelegd.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.