MacBook Spacegrijs

Apple registreert drie nieuwe MacBooks in Rusland

Apple heeft in Rusland drie nieuwe MacBooks geregistreerd. Het lijkt er daardoor op dat Apple aanstaande donderdag inderdaad drie nieuwe modellen aan gaat kondigen.

MacBook Spacegrijs
Het aankomende Mac-evenement staat voor de deur, maar een hele grote verrassing gaat het waarschijnlijk niet worden. Dit weekend voorspelde de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo al dat Apple tijdens het evenement in ieder geval drie nieuwe MacBooks aan gaat kondigen en uit een Russische registratie blijkt dat het inderdaad gaat om drie nieuwe MacBooks.

Drie nieuwe MacBooks tijdens Mac-event

Als we de registratie van de MacBooks in Rusland mogen geloven, gaat het dus om drie modellen met de modelnummers A1706, A1707 en A1708. De naam wordt wat vaag gehouden, aangezien er alleen een omschrijving staat: Portable personal computers. Ook specifieke details over de individuele modellen is niet prijsgegeven. Opvallend is wel dat bij software-versies macOS 10.12 vermeld staat en niet macOS 10.12.1. macOS 10.12.1 is al een aantal weken in handen van ontwikkelaars en publieke testers en zou nodig zijn voor de nieuwe MacBooks die Apple aanstaande donderdag aan gaat kondigen.

Drie nieuwe MacBooks geregistreerd in Rusland.

Het is niet de eerste keer dat nieuwe producten op deze manier bevestigd lijken te worden. Vlak voor het iPhone 7-evenement bleek dat Apple in Rusland de merknaam AirPods geregistreerd had, tegelijkertijd met twee iPhone- en tien Apple Watch-modellen. Het registeren van producten is noodzakelijk om producten in de regio te mogen verkopen. Dat de nieuwe MacBooks nu dus al geregistreerd zijn, duidt erop dat ze ook vrij snel in de verkoop gaan. Mogelijk zijn ze al op de avond van het event te bestellen, waarna ze snel daarna beschikbaar zijn.

Het lijkt er dus op dat we kunnen rekenen op de volgende MacBooks: een 13-inch MacBook Pro, een 15-inch MacBook Pro en nog een nieuwe 13-inch MacBook. Laatstgenoemde zou dus een grotere versie zijn van de eerder gelanceerde 12-inch Retina MacBook. Wat de toekomst van de MacBook Air-lijn is, is nog onduidelijk. Momenteel is er al een 13-inch MacBook Air in de verkoop, dus mogelijk gaat het om een nieuwe versie van dit model. Lees meer over onze verwachtingen van het aankomende Mac-evenement in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2016, 16:32
Categorie Mac & macOS
Onderwerp macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.