Halloween-evenement in Pokémon Go.

Pokémon Go viert Halloween met twee keer zoveel Candy

Pokémon Go krijgt een nieuw in-game evenement. Tijdens Halloween ontvang je namelijk twee keer zoveel Candy, waardoor je je Pokémon makkelijker kunt laten evolueren. Bovendien kom je meer spook-Pokémon tegen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Halloween-evenement in Pokémon Go.
Lukt het maar niet om je favoriete Pokémon in Pokémon Go te laten evolueren omdat je nog altijd te weinig Candy hebt? Dan is er goed nieuws, want binnenkort ontvang je in Pokémon Go twee keer zoveel Candy. Tijdens Halloween ontvang je namelijk meer Candy bij het vangen en overzetten van Pokémon en het uitbroeden van eieren. Bovendien kom je meer spook-Pokémon tegen dan normaal.

Meer Candy Pokémon Go tijdens Halloween

Normaal ontvang je bij het vangen van een Pokémon drie stuks Candy van de desbetreffende soort. Deze Candy heb je nodig om Pokémon te laten evolueren en sterker te maken. Sommige Pokémon kom je echter niet vaak in het wild tegen, waardoor het lastig kan zijn om van die soort Candy te verzamelen en de Pokémon te laten evolueren. Vanaf woensdag 26 oktober tot en met dinsdag 1 november 2016 krijg je echter twee keer zoveel Candy. Dat betekent dat je bij het vangen van een Pokémon zes Candy krijgt in plaats van drie. En bij een transfer van Pokémon naar de Professor krijg je gedurende deze periode twee snoepjes. Met de Buddy-functie van Pokémon Go krijg je maar liefst vier keer zoveel Candy. Het evenement begint woensdag 26 oktober om 2:00 uur ‘s nachts Nederlandse tijd.

Naast extra snoepjes kom je tijdens deze periode ook meer spook-Pokémon tegen. Gastly, Haunter en Gengar verschijnen op meer plekken, net als Zubat, Golbat, Drowzee en Hypno. Mocht je één van deze Pokémon dus nog niet gevangen hebben, dan is het verstandig om er de komende dagen op uit te gaan. Dit Halloween-evenement is het eerste in-game evenement in Pokémon Go. Het lijkt er daardoor op dat er in de toekomst meer soortgelijke evenementen voor Pokémon Go gepland staan.

Verschillende kleuren voor eieren in Pokémon Go.

Update met gekleurde eieren in Pokémon Go

De meest recente update van Pokémon Go zorgde ervoor dat trainen in een gym makkelijker geworden is en je vangstbonussen krijgt voor het vangen van meerdere Pokémon van dezelfde soort. Hierdoor is het eenvoudiger om nieuwe Pokémon van hetzelfde type te vangen. Bovendien staat er alweer een nieuwe update gepland, waardoor het duidelijker te zien is hoeveel kilometer er vereist is om een ei uit te laten broeden. Een twee kilometer-ei is straks groen, terwijl een vijf kilometer-ei geel en een tien kilometer-ei paars gekleurd is. Ook zijn de typen van de Pokémon toegevoegd aan het informatiescherm van de desbetreffende Pokémon en is er een indicator toegevoegd die aangeeft of de Pokémon Go Plus-accessoire bijna leeg is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2016, 16:25
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.