Apple Watch als ketting.

Patent toont Apple Watch met halsketting en draagclip

Apple toont in een patent voor een nieuw soort NFC-antenne dat je de Apple Watch ook op andere manieren kunt dragen: aan een halsketting of met een clip aan je kleding.

Apple laat in een patent andere methodes getoond waarop je de Apple Watch kunt dragen. Het patent gaat eigenlijk over iets heel anders, namelijk een nieuw soort NFC-antenne, die achter het scherm wordt geplaatst. Maar in de patentaanvraag staan ook interessante tekeningen van een Apple Watch-achtig apparaat met een halsketting of clip.

Apple Watch als ketting

In het patent is een klein draagbaar vierkant apparaatje te zien met een halsketting, zodat je je horloge om je hals kan dragen. Ook zit er een clip aan de achterkant, waarmee je de Apple Watch aan kleding of schoenen zou kunnen vastklemmen.

NFC-patent met Apple Watch als ketting.

Eerder liet accessoiremaker Bucardo al enkele halskettingen zien die speciaal voor de Apple Watch gemaakt zijn. Ook een ketting als zakhorloge is een optie om je Apple Watch bij je te dragen. Of Apple zelf ook dergelijke accessoires gaat uitbrengen, is nog even afwachten. Apple wil de Apple Watch nadrukkelijk als modeaccessoire positioneren. Desalniettemin is het opmerkelijk dat Apple juist deze mogelijkheden in het patent afgebeeld heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2015, 14:03
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, patent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.