Maak van de Apple Watch een vestzakhorloge

Bucardo heeft halskettingen en kettingen voor vestzakhorloges voor de Apple Watch gemaakt, gemaakt van zilver en goud.

Ben je bang dat je Apple Watch gekrast raakt, omdat je veel met je handen moet werken? Het kan ook anders: hang de Apple Watch gewoon aan een kettinkje om je hals. Er is ook een wat mannelijker variant: maak van de Apple Watch een vestzakhorloge.


bucardo-pendulum-apple-watch

Het gaat hier om een serie accessoires van Bucardo, die als sierraad zijn bedoeld. De collectie bestaat uit een aantal halskettingen voor de 38mm Apple Watch en een zakketting voor de 42mm Apple Watch. Je kunt kiezen uit vergulde uitvoeringen van 14k of 18k goud of massief zilveren versies. Je snapt al: dit is niet goedkoop, zeker als je ook nog kiest voor de versies met Swarovski-glittersteentjes.

vestzakhorloge-apple-watch

Het mooie van deze accessoires is dat het scherm van je Apple Watch ook beschermd is, dankzij een scharnierend dekseltje. De prijzen variëren van $100 voor de goedkoopste Kickstarter-editie tot $5.000 voor een halsketting van 14k goud en een 3mm grote diamant. Later komt er nog een houder om de Apple Watch mooi neer te kunnen zetten, gemaakt van cederhout. De eerste exemplaren arriveren in december bij de Kickstarter-investeerders.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.