Apple Music voor Android nu te downloaden

Apple heeft de Apple Music-app voor Android uitgebracht. Daarmee kunnen Android-gebruikers nu ook luisteren naar Beats 1 en de muziekcollectie

Apple heeft een app uitgebracht, waarvan je nu al weet dat ‘ie enorm slechte beoordelingen gaat scoren: Apple Music voor Android. Eerdere apps van Apple werden door Android-gebruikers ook al weggehoond met 1-sterrenreviews. Apple Music is de officiële app waarmee je op je Android-toestellen kunt luisteren naar je eigen muziek, Beats 1 en muziek uit de collectie van Apple. Eerder bracht Apple al een Move to iOS-app en een Beats Pill+ app voor een speaker uit.


Apple Music voor Android Apple Music voor Android

Apple Music voor Android

De prijs voor Apple Music is €10 per maand, dezelfde prijs die Android-gebruikers al betaalden voor Beats Music, de muziekdienst die al langer via een Android-app te gebruiken is. Ook Android-gebruikers kunnen de muziekdienst 3 maanden gratis proberen, waarna ze een individueel account van €10 of een gezinsaccount van €15 per maand kunnen afsluiten. Voormalige gebruikers van Beats Music zijn verplicht om over te stappen, waarbij ze hun muziekbibliotheken en afspeellijsten kunnen meenemen.

Apple Music voor Android Apple Music voor Android

Apple Music heeft nu 6,5 miljoen betalende abonnees en 8,5 miljoen mensen die nog in de proefperiode zitten. De vraag is of de beschikbaarheid op Android veel extra klanten gaat opleveren. Het omgekeerde, de Google Play Music-dienst voor iOS, is namelijk niet erg populair onder Apple-gebruikers.

Downloaden kan hier: Apple Music voor Android

Apple Music

Apple Music is de betaalde muziekdienst van Apple. Vind het antwoord op veelgestelde vragen in onze Apple Music FAQ of neem meteen een abonnement! Apple Music biedt een catalogus van tientallen miljoenen nummers die je onbeperkt kan afspelen voor een vast bedrag per maand. Veel muziek is ook in lossless kwaliteit beschikbaar, evenals in ruimtelijke audio dankzij Dolby Atmos. Een speciale variant is Apple Music Classical, dat speciaal gericht is op klassieke muziek. Een abonnement op Apple Music is rechtstreeks af te sluiten bij Apple en is ook onderdeel van Apple One.

Apple Music

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.