Multitasking op de iPad in iOS 9, met iPhone.

Beta 3 van iOS 9.2 nu door Apple beschikbaar gesteld, ook publieke beta

De derde beta van iOS 9.2 is zojuist door Apple vrijgegeven. Mensen die de eerdere beta van iOS 9.2 op hun toestel hebben staan, kunnen de nieuwste beta nu downloaden.

iOS 9 op iPad en iPhone
Vandaag heeft Apple alweer de derde beta van iOS 9.2 beschikbaar gesteld. Deze volgt na de tweede beta van afgelopen 3 november. In deze derde beta voor ontwikkelaars en testers bouwt Apple voort op de ontwikkelingen van de eerste twee beta’s. Zodra er meer nieuwe elementen ontdekt worden, updaten we dit artikel.

iOS 9.2: Verbeteringen in Muziek-app en Safari View Controller

In iOS 9.2 verbetert Apple enkele zaken op het gebied van de Muziek-app en de Safari View Controller. In de Muziek-app wordt nu duidelijker weergegeven of een nummer lokaal op de iPhone of iPad opgeslagen is. Bij het verwijderen van het nummer kun je met iOS 9.2 kiezen of je deze alleen lokaal of ook wil verwijderen uit Mijn Muziek. De Safari View Controller heeft in iOS 9.2 meer functies gekregen ten opzichte van eerdere versies van iOS 9. Maakt een app gebruik van de Safari View Controller (een in-app browser gebaseerd op Safari), dan kun je nu ook gebruikmaken van de third-party extensies in het Deel-menu. Je kunt de Safari View Controller ook afsluiten met een swipe als je nog niet verder genavigeerd bent.

Updaten naar iOS 9.2 Beta 3

Heb je een eerdere iOS 9.2 beta geïnstalleerd? Dan kun je meteen upgraden naar iOS 9.2 beta 3 vanuit de iOS-instellingen. Dit doe je bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zit je nog op een eerdere iOS-versie, dan moet je de beta downloaden via Apple’s ontwikkelaarswebsite. Hiervoor moet je toestel bij een ontwikkelaarsaccount geregistreerd staan. Je installeert de beta dan vanuit iTunes.

iOS 9.2 beta 3 is op het moment van schrijven nog maar net verschenen. Zie je de update nog niet? Probeer het dan later vandaag nog eens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 november 2015, 19:30
Categorie iOS
Onderwerpen ios 9, ios 9.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.