runtastic iphone

Apple geeft Runtastic Pro gratis weg in Apple Store-app

Hardloop-app Runtastic Pro is gratis beschikbaar via de Apple Store-app. Je krijgt een promocode die je in de App Store verzilvert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

runtastic iphoneStart vandaag de Apple Store-app op en je krijgt een cadeautje. Ga je naar één van de Nederlandse Apple Stores in het overzicht, dan krijg je een promocode voor de hardloop-app Runtastic Pro. Met een tap wordt deze code gelijk verzilverd en downloadt de app.

Let goed op: Runtastic Pro wordt door Apple gratis weggegeven via een promocode. De app is daarom niet zomaar gratis in de App Store te vinden. Probeer je Runtastic Pro via de gebruikelijke kanalen te downloaden, dan betaal je alsnog €4,99. Je moet echt specifiek de Apple Store-app starten en de actie erbij pakken. Vervolgens staat er onderaan een grote, groene knop waarmee je de app gratis bemachtigt. In een uitgebreide gids hebben we eerder beschreven hoe je stap voor stap de gratis app-actie benut.

Apple Store App runtasticRuntastic Pro laat je tijdens het hardlopen je tempo en route bijhouden met behulp van je gps-signaal. Hierdoor zie je aan het einde van een hardloopsessie precies waar je langs bent gelopen, waar je tempo toenam en hoe snel je bepaalde kilometers hebt afgelegd. In de Pro-versie van Runtastic vind je een paar extra functies, zoals een stem die je op de hoogte houdt van je voortgang en live tracking. Daarnaast vind je in de betaalde app geen advertenties.

Je hebt nog even de tijd om Runtastic via de Apple Store-app te downloaden: de actie is nog geldig tot en met 12 september 2014.

Let op! Omdat de Apple Store-app niet in de Belgische App Store verkrijgbaar is, kun je de genoemde app daar ook niet gratis downloaden. De promocode die je tijdens het proces krijgt, werkt alleen in de Nederlandse Apple Store. Even een Nederlands account aanmaken dus.

(c) Openingsafbeelding Placeit.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2014, 23:38
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, runtastic

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.