Apple gaat muziekalbum met interactieve iPhone-applicatie leveren

De Noord-Ierse band Snow Patrol gaat gelijktijdig met hun nieuwe album via de App Store een interactieve applicatie voor de iPhone en iPod touch uitbrengen. Deze bevat songteksten, foto's, video's en meer extra's.

snow patrolNa een korte vakantie zijn we druk bezig om de achterstand in gemiste-maar-niet-zo-wereldschokkende nieuwtjes in te halen. Deze moet zeker even genoemd worden: de interactieve iPhone-applicatie die Apple van plan is bij het nieuwste album van Snow Patrol te leveren. Kopers van online muziek die het aloude cd-boekje moeten missen, krijgen daarmee een digitaal alternatief.

De Noord-Ierse band Snow Patrol heeft met het album A Hundred Million Suns de primeur. Muziekmaatschappij Polydor zal via de applicatie toegang geven tot songteksten, backstage foto’s, artwork en video’s die via de iPhone en iPod touch te bekijken zijn. Het is nog onduidelijk hoeveel het digitale cd-boekje gaat kosten en of het mogelijk is om de applicatie gelijktijdig met de muziek te kopen. Het album van Snow Patrol komt in oktober uit. Mogelijk bevat iTunes 8.0 al aanpassingen om deze nieuwe extra’s bij muziekalbums mogelijk te maken.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2008, 18:38
Categorie Apps
Onderwerpen app store, applicaties, interactief, muziek, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.