Shure brengt betaalbare iPhone-oordopjes SE102MPA uit

Shure heeft de SE102MPA geïntroduceerd, een betaalbare muziek- en telefoonheadset voor de eerste generatie iPhone en iPhone 3G. Je krijgt er een Music Phone Adapter bij.

Shure SE102MPAShure heeft de SE102MPA aangekondigd, een serie oordopjes in dezelfde prijsklasse als de populaire V-Moda Vibe Duo. De Shure SE102MPA is een combinatie van muziek- en telefoonheadset en is voorzien van dezelfde in-ear oorpluggen die eerder in de E2C werden gebruikt. Als je $120 een behoorlijke prijs vindt voor een set oordopjes voor instappers, dan moet je bedenken dat mensen voor een setje ‘echte’ Shures grif tussen de $300 en $500 betalen.

De SE102MPA is behalve voor de iPhone ook geschikt voor de Nokia N95 en andere mobiele telefoons met een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Voor de eerste generatie iPhone zul je een extra adapter moeten gebruiken. Met de schakelknop kun je tussen muziek luisteren en telefoneren wisselen. De oordopjes zijn geluidsisolerend en blokkeren meer dan 90 procent van het omgevingsgeluid. De microfoon is geoptimaliseerd voor spraak en filtert achtergrondgeluid en windgeruis. Je krijgt er drie paar flexibele oorpluggen en een draagtasje bij.

Shure brengt voor de muziekliefhebbers ook de SE110MPA, SE210MPA, SE310MPA, SE420MPA en SE530MPA uit. De aanduiding MPA geeft aan dat je deze in combinatie met Shure’s Music Phone Adapter ($50) kunt gebruiken.

De Shure SE102MPA zou volgens sommige websites te koop moeten zijn voor $99,99 maar in de online shop van Shure staan ze voor $119,99. Shure heeft ook een andere goedkope headset die geschikt is voor de iPhone, maar die heeft geen geluidsisolatie.

Meer info: Shure SE102MPA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2008, 17:43
Categorie Accessoires
Onderwerpen geluid, headset, noise, oordopjes, shure

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.