SwitchEasy CapsuleNeo: bescherming op zeven punten

SwitchEasy heeft een nieuwe case uitgebracht, die net als de CapsuleRebel een zachte binnenkant en een harde buitenkant heeft. De CapsuleNeo beschermt de iPhone op zeven punten.

SwitchEasy NeoCapsuleDe cases van SwitchEasy zijn in Nederland populair. Vooral de apart vormgegeven CapsuleRebel die we eerder hebben gereviewd, blijkt in de smaak te vallen. Ben je op zoek naar een wat minder opvallende case, die toch voldoende bescherming biedt, dan is de nieuwe CapsuleNeo misschien iets. Deze hardcase heeft een zevenpunts-lockmechanisme. Net als de CapsuleRebel bestaat de case uit een zachte binnencase en een harde buitencase.

Aan de binnenkant zorgt een TactileThin-membraan van siliconenmateriaal ervoor dat de iPhone 3G geen krassen oploopt. De buitenkant is gemaakt van Lexan-polycarbonaat. Hoofdtelefoonaansluiting en dock-connector blijven bereikbaar en met de meegeleverde dock-adapter kun je de CapsuleNeo ook in een universele dock gebruiken.

Bij de SwitchEasy CapsuleNeo krijg je twee TactileThin-siliconenmembranen, twee anti-statische screenprotectors, een Microfiber-doekje, een squeegee-kaart om de screenprotector goed op het scherm te plakken en nog wat andere accessoires. De case is verkrijgbaar in zwart of wit. Binnenkort een review van deze case.

Meer info: SwitchEasy. De SwitchEasy CapsuleNeo is ook te koop in onze accessoireshop: SwitchEasy NeoCapsule Black / SwitchEasy NeoCapsule White (€29,95 ex €6,95 verzendkosten)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2008, 19:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen hardcase, siliconen, switcheasy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.