Apple geeft Apple Store-medewerkers betaalde apps cadeau

Apple geeft Apple Store-medewerkers betaalde iOS-applicaties cadeau via het App Discovery-programma. Op deze manier leren werknemers populaire apps kennen.

Promocode App StoreApple Store-medewerkers kunnen binnenkort gratis versies van populaire betaalde apps downloaden via het nieuwe App Discovery-programma. Hierbij krijgen de werknemers een promocode voor de applicatie die ze willen downloaden. Dit schrijft 9to5Mac. Het is nog niet duidelijk hoe lang het programma in stand zal blijven: het zou kunnen gaan om een tijdelijk initiatief, waarbij Apple werknemers apps cadeau doet voor de feestdagen. Ook weten we nog niet of het programma zich zal beperken tot de Verenigde Staten, of dat werknemers in de Apple Store in Amsterdam er ook baat bij hebben.

Apple zou al afspraken hebben met app-ontwikkelaars, waardoor bepaalde applicaties als demo’s in Apple Stores gebruikt kunnen worden. Mogelijk beroept Apple zich op soortgelijke afspraken om apps cadeau te doen aan medewerkers. Het zou dan gaan om een select aantal applicaties.

Hoewel het zou kunnen gaan om een kerstactie, is het ook mogelijk dat het App Discovery-programma langer zal blijven bestaan. Apple zou winkelmedewerkers op deze manier kennis kunnen laten maken met iOS-apps, zodat ze meer verstand van zaken hebben bij de verkoop van iPhones, iPads en iPods.

Apple biedt medewerkers al langer zekere extraatjes. Zo krijgen medewerkers 250 dollar korting bij de aanschaf van een nieuwe iPad, terwijl er voorheen 25 procent korting gold op bepaalde producten. Apple Store-personeel krijgt ook al een tijdje gratis iLife en iWork voor Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2012, 10:19
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.