CTRL+Console wil Final Cut, Premiere en Lightroom naar iOS brengen

CTRL+Console wil Final Cut Pro, Adobe Premiere en Lightroom op de iPad en iPhone toegankelijk maken. Het Kickstarterproject heeft moeite om voldoende geld binnen te halen.

ctrl-consoleEr zijn al wel wat simpele apps waarmee je video’s op de iPad kunt bewerken, zoals iMovie en Reel Director. Maar de initiatiefnemers van CTRL+Console willen het een stuk professioneler aanpakken. Zij willen dat je straks Final Cut Pro, Lightroom en Adobe Premiere op de iPad kunt gebruiken. CTRL+Console heeft een applicatie gemaakt die je iPad verandert in een platform voor populaire videobewerkers. Je hoeft dan niet langer de toetsenbordcombinaties te gebruiken om video te bewerken. In plaats daarvan wijs je alles met je vingers aan op het touchscreen. Alles wat je doet kun je synchroniseren met je computer.

Het plan is om CTRL+Control geschikt te maken voor Final Cut Pro 7 en 10, voor Lightroom en Adobe Premiere. Behalve op de iPad kun je de applicatie straks ook op de iPhone en iPod touch gebruiken. Voor de synchronisatie met de desktop heb je de keuze uit Windows of Mac. Maar om te zorgen dat het realiteit wordt zal bedenker Jeff Chow nog wel snel actie moeten ondernemen. Hij heeft nog 11 dagen te gaan en er is nog maar 9.000 dollar ingezameld, terwijl op 35.000 dollar was gerekend. Wij betwijfelen of dat gaat lukken, maar misschien helpt het dat het project nog wat last minute-aandacht krijgt. Meedoen kan voor 35 dollar.

Via: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2012, 17:01
Categorie Apps
Onderwerpen final cut, kickstarter, lightroom, video, videobewerking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.