Apple Rosenthaler Straße Pickup

Apple biedt langere retourtermijn voor de feestdagen en geeft cadeautips

Apple verlengt ook dit jaar de retourtermijn voor aankopen bij de Apple Store. Je hebt daardoor tot 8 januari de tijd om producten terug te brengen. En voor wie creatief wil zijn zonder geld uit te geven hebben we ook een tip.

Apple’s retourtermijn verlengd in november/december

Ook dit jaar biedt Apple voor alle aankopen een aangepaste retourtermijn. Artikelen van de online Apple Store die tussen 3 november en 25 december worden bezorgd, kun je tot en met 8 januari retourneren. Het gaat dus om de bezorgdatum en die hoeft niet gelijk te lopen aan de besteldatum. Als je in oktober een iPhone hebt besteld maar deze pas na 3 november krijgt geleverd, heb je dus tot januari de tijd om hem terug te brengen.

Bij het retourneren krijg je je geld terug op dezelfde manier als hoe je betaald hebt. Je krijgt dus geen cadeaukaart als je je aankoop volledig met een creditcard gedaan hebt. Dit verlengde retourbeleid geldt alleen voor de online Apple Store en niet voor de fysieke winkels. In de fysieke Apple Stores zijn de feestdagen te herkennen de rode shirts die de medewerkers dragen.

Apple’s feestelijke cadeautips

Ieder jaar in november presenteert Apple ook de jaarlijkse cadeaugids. Net als ieder jaar vind je daar nagenoeg het volledige Apple-assortiment ter inspiratie voor cadeaus voor de feestdagen, deze keer onderverdeeld in allerlei categorieën. In feite gaat het om een compacte weergave van alle hardware en accessoires die Apple verkoopt, van Apple Watch en hoesjes tot AirTags. Hiervoor gelden de gebruikelijke adviesprijzen. Als je het wat te gek vindt om voor je partner als verrassing een MacBook te kopen, dan heeft Apple ook wat kleinere cadeaus voor je.

Denk bijvoorbeeld aan:

Apple Store feestdagen

Tip: maak je eigen Apple-wenskaarten

Zit je krap bij kas en wil je creatief aan de slag gaan met Apple-producten, dan hebben we nog een andere tip. Een paar jaar geleden heeft Apple gratis digitale wenskaarten uitgebracht, die je naar eigen smaak kunt aanpassen. De wenskaarten worden gebruikt tijdens de Today at Apple-sessies, maar je kunt ze ook gewoon thuis bewerken. Het gaat in totaal om vier verschillende designs. Apple heeft hiervoor samengewerkt met diverse kunstenaars, namelijk Jocelyn Tsaih, Antti Kalevi en Hvass&Hannibal.

Via deze link kun je de wenskaarten downloaden.

Templates van Apple-wenskaarten voor feestdagen 2021.

Het gaat hier in feite om een Keynote-presentatie, waarin er ruimte is om je eigen foto’s, teksten en andere onderdelen toe te voegen. Je kan ook de vormen verschuiven of andere aanpassingen doen. Apple raadt het aan om dit op de iPad of Mac te doen. Op de iPad kun je ook de Apple Pencil gebruiken. Let er dus op dat je wel de Keynote-app nodig hebt.

Je bekijkt hier Apple’s eigen cadeaugids. Liever wat voordelige inspiratie? Bij iCulture hebben we ook onze eigen Apple Gift Guide. Daar vind je allerlei cadeau-inspiratie waar je het hele jaar iets aan hebt.

Bekijk ook

iCulture Gift Guide

Zoek je nog ideeën voor cadeaus een speciale gelegenheid, zoals de feestdagen? Is er binnenkort iemand jarig of wil je zomaar iemand verrassen? Zoek niet langer! De iCulture Gift Guide geeft inspiratie: voor jong tot oud en in elke prijsklasse hebben we leuke cadeaus voor je verzameld.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.