Apple Holiday Guide

Apple biedt langere retourperiode tijdens feestdagen en geeft cadeausuggesties

Apple heeft de jaarlijkse cadeaugids met suggesties voor de feestdagen onthuld. In 2018 hoopt Apple dat er weer een iPhone, iPad of een bijpassend accessoire onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas zit. Het goedkoopste presentje kost 45 euro.

Je vindt de cadeausuggesties hier. Apple heeft ze geordend op kleur, zodat je bijvoorbeeld alles in de kleur lavendelblauw of tangurine-oranje bij elkaar kunt klikken. Tegelijk laat Apple weten dat de retourperiode is verlengd: alles wat je tussen woensdag 14 november en dinsdag 25 december hebt gekocht kun je nog tot 8 januari terugsturen. Dit geldt alleen voor producten die hiervoor in aanmerking komen.


Kies je bijvoorbeeld voor de blauwe en grijze accessoires in onderstaande foto, dan ben je daar het volgende aan kwijt:

Apple Holiday Guide

Natuurlijk zitten er ook accessoires voor de iPad en Mac bij, plus nog wat universeel bruikbare accessoires zoals een Apple TV en AirPods. Het gaat dit jaar alleen om producten en accessoires van Apple zelf; er zitten geen grappige robots of spullen voor kinderen bij.

Apple Holiday tangerine

In de VS gaan de Apple Store bovendien wat eerder dicht vanwege Thanksgiving op 22 november. Voor Europese Apple Stores geldt dat niet. Wel is de App Store rond de feestdagen altijd een paar dagen gesloten voor nieuwe apps en updates, maar daar heb je als gebruiker weinig last van. Ontwikkelaars moeten voor de sluiting hun apps en updates aanleveren.

Medewerkers van de Apple Stores zullen vanaf vandaag hun donkerblauwe t-shirts in de kleur ‘Dark Sapphire’ verruilen voor feestelijke rode kerstshirts, die ze tot februari zullen blijven dragen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2018, 21:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen cadeau, cadeaus
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.