Reacties voor: Apple brengt nieuwe MacBook Airs met Haswell-processor uit

Apple heeft tijdens WWDC 2013 een nieuwe MacBook Air gepresenteerd. De MacBook Air is voorzien van Haswell-processor met 40% betere grafische prestaties en langere batterijduur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. En een nieuwe Mac Pro!!

  2. Nogmeer mensen die veel problemen hebben met streamen via apple tv?

  3. Wat zou het mooi zijn als de prijzen hier hetzelfde waren als in de US… 830Euro voor de 128GB 13″ Air zal hier niet gebeuren

  4. Geen nieuwe MacBook Pro:(

  5. Origineel geplaatst door Jay-el
    Wat zou het mooi zijn als de prijzen hier hetzelfde waren als in de US… 830Euro voor de 128GB 13″ Air zal hier niet gebeuren

    De US prijzen zijn altijd ex. BTW Als je die erbij rekent, is er vrijwel geen verschil meer…

  6. @niels klumper: ja hier ook!!

  7. Origineel geplaatst door Alfred
    Origineel geplaatst door Jay-elWat zou het mooi zijn als de prijzen hier hetzelfde waren als in de US… 830Euro voor de 128GB 13″ Air zal hier niet gebeurenDe US prijzen zijn altijd ex. BTW Als je die erbij rekent, is er vrijwel geen verschil meer…

    Geen verschil wil ik het niet noemen. Stel je koopt hem in NY volgens US apple store betaal je dan inlc tax $1087 dat is met de huidige koers €819,-. Hier betaal je voor die nieuwe air €1029. Dus doe mij maar die US prijzen maar.

  8. Vanaf morgen ook in de winkel beschikbaar? Online via Apple Store in ieder geval binnen 24u in huis!

  9. Wanneer gaat de geüpdate Macbook Pro met Retina display komen denken jullie? Ik ben enorm aan het twijfelen aan de deze en deze Macbook Air, die overigens een prachtige baterijduur heeft gekregen! Alleen vind ik Mavericks wat tegenvallen.

  10. Ongelofelijk dat Apple anno 2013 nieuwe airports nog met USB 2.0 uitbrengt.

  11. Foutje in het artikel. Er staat 4x de Mac book air 11 inch genoemd in het prijen tabel terwijl de laatste twee het 13 inch model mier zijn.

  12. @Mister D.: Ik had ook gehoopt op een MBp geen air -.

  13. @niels klumper: Ja haperde constant

  14. Jammer de de MacBook Air geen retina scherm krijgt…

  15. What the heck??? Ben ik nou de enige die van verbazing over de grond rolt over het design van de airport extreme en de time capsule? Ik heb er een van drie jaar oud en die is net zo iets groter als de airport express. En nu hebben ze een soort van tower gebouwd? De mijne hangt in een mount in de meterkast. Top! Ik snap er echt helemaal niets van. Alles wordt kleiner en minimalistisch bij Apple maar deze apparaten zijn aan de anabolen? Misschien iets te maken met wifi ac? Heb de keynote nog niet gezien, werd er iets over gezegd? Kan wel zien dat Ive zich met de software bezig houdt nu. Vreemde ontwerpen bij deze producten. Ook de Mac pro zeer vaag design (zover ik nu kan zien). Rond??? Niets is bij Apple rond sinds de bolletjes van de eerste iMacs. Alles is strak, strak, strak en in aluminium. Een handvat om een Mac Pro te dragen? Wie verplaatst er nou dagelijks een Mac Pro? Vage keuzes. Ik denk dat Jony er nog even kritisch naar moet kijken want dit riekt naar infiltratie van een Samsung designer (groter en groter en ronde organische vormen).

  16. Ook ik baal van de onaangekondigde macbook pro retina met de nieuwe haswell chips, maar ik heb misschien een idee wanneer deze uit zullen komen. Ik ben naar de winkel van een mycom geweest om een huidige macbook pro met retina te reserveren maar deze was niet op voorraad (in geen een winkel bij mij in de buurt waaronder mediamarkt). Ze zeiden hier dat de leverdatum 17 juli zal zijn, dan komen ook de haswell prosessoren uit die apple waarschijnlijk gaat gebruiken in de pro (betere graphics, Iris pro. Denkt iemand dat dit klopt want ik zou het liefst de nieuwste macbook pro met retina hebben alleen heb ik hem voor september nodig wanneer ik ga beginnen met mijn studie.

  17. Er zijn veel problemen met het geluid van de nieuwe air: zie het Apple support forum.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.