Reacties voor: Apple Beats by Dre brengt Beats Solo2 Wireless in iPhone-kleurtjes uit

Apple heeft Beats Solo2 Wireless hoofdtelefoons in de kleuren goud, zilver en spacegrijs uitgebracht, passend bij de kleuren van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. En heren liefhebbers? Is de bouw en geluidskwaliteit het geld waard??

  2. @Cozmo: Vast niet 😉 want draadloos met 10m bereik dat riekt naar Bluetooth, en dus lossy compressie onderweg :-O

  3. Wel rekening houden dat draadloos ook een aanslag op de batterij betekent.

  4. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Cozmo: Vast niet 😉 want draadloos met 10m bereik dat riekt naar Bluetooth, en dus lossy compressie onderweg :-O

    Ach met AptX gaat het nog redelijk hoor…

    Maar 300 euro is wel wat overdreven.

  5. Jammer dat Apple geen Beats meegeeft met nieuwe iPhones iPads en Macs

  6. @Gabor: Ehm, correctie, dat zou kunnen helpen als de iPhones (iPods en iPads) in bijpassende kleuren ook AptX zouden ondersteunen, maar dat dien ze dus niet…

    Maar dankzij het kabeltje heb je toch de keus of je voor het comfort en gemak van draadloos of de kwaliteit van bedraad geluid wilt kiezen 🙂

  7. Ben ook behoorlijk benieuwd naar de geluidskwaliteit. Ik vind normaliter beats nogal afgevlakte kwaliteit hebben. Niet echt goede bas en ook nauwelijks uitspringende hoge tonen.

    Dus ben benieuwd eens even ergens een demo vragen.

  8. Beats by Dre is echt TROEP.

    * slechte geluid.
    * heel erg breekbaar.

    dus Beats is overprice….

  9. Wat ik vind is dat ze bij die Beats hoofdtelefoons het mid uit het frequentiespectrum erg naar beneden halen, waardoor het “lijkt alsof” het goed klinkt maar je toch een verbeeld geluid voor je krijgt.

  10. Tja, overpriced is het wel. Maar wat is dat niet bij Apple?
    Ik vind de buitenkant wel erg mooi! Maar kopen? Nee. 🙂

  11. Ik sta achter al Apple’s keuzes van de afgelopen tijd, behalve de keuze om Beats over te nemen. Wat een troep is dat. Slechte geluids- en bouwkwaliteit en het design is niet eens unibody. Veel te veel naden.

    Oké, what you pay is what you get, bij Apple, bij de Albert Heijn, bij Volkswagen etc. maar niet bij (o.a.) Beats en Samsung. Bij die laatste twee krijg je bagger. Waarom ziet Apple dat wel in bij de tweede en niet bij die eerste? Is het de streamingdienst?

  12. Origineel geplaatst door Ferryman
    @Gabor: Ehm, correctie, dat zou kunnen helpen als de iPhones (iPods en iPads) in bijpassende kleuren ook AptX zouden ondersteunen, maar dat dien ze dus niet…

    Waarom leg je de link per se met de iphone? De opmerking ging over de koptelefoon. Je kunt toch gewoon een Beats koptelefoon kopen met je non apple product? Of gebruiken met je MacBook.

  13. @Gabor: Omdat het artikel specifiek gaat over de koptelefoon in kleuren die op de iPhone kleuren zijn afgestemd.En vwb de mac: op de officiële aptX site waar je naar verwees vind ik helemaal geen Apple producten als aptX compliant, dus ook de mac niet…Maar idd je kan hem natuurlijk best met een non apple geluidsbron koppelen, als je die hebt. En wie weet gaat Apple nu ze met Beats de aptX kennis in huis hebben gehaald alsnog het op iDevices ondersteunen?Tenslotte nog even terug on topic. Deze koptelefoon zal ik persoonlijk niet snel kopen, ongeacht kleur, prijs en (audio)kwaliteit. Ik ben daarvoor veel te tevreden met mijn Sennheiser met vergelijkbare mogelijkheden (incl aptX :-)), prima geluid, gunstiger prijs/kwaliteit verhouding èn active noise cancelling.

  14. Wat een geld..

  15. Ik koop geen Beats meer. Wat een rommel. Zelden zo’n gevoel van miskoop gehad. Was welliswaar een model van voor de Apple overname, maar toch. Het ding pleurt gewoon uit elkaar. Eén keer laten vallen en je bent aan het lijmen. Nieuw kabeltje: 50 euro. Nee, dat gebeurt me niet nog een keer.

  16. Hoe zeker zijn we dat de bouw van de Beats hoofdtelefoons gelijk is gebleven?

  17. Het is dat ik ze een keer bij de Media Markt kon kopen voor 149,- dat vond ik een leuk prijsje voor de Beats Studio maar 300 euro pfff bijna de helft van mijn Iphone 6+ terwijl ik daar veel meer mee bezig ben… idd over priced

  18. @Ferryman: De AptX codec werkt ook op de Mac.

  19. Origineel geplaatst door ice: Beats by Dre is echt TROEP.

    * slechte geluid.
    * heel erg breekbaar.

    dus Beats is overprice….

    Breekbaar? Ik heb beats studio nu al 2 jaar en zijn nog steeds niet stuk/gebroken. Ik weet niet wat jij er mee doet dat je ze breek maar in ieder geval niet iets goeds

  20. @iedereen die beats overpriced noemt.. dat klopt deels.. maar troep is het zeker niet, laat staan breekbaar..! Heb zelf de Beats Pro al bijna 4jaar en klinkt nog als dag 1, TOP!

    Ontopic: Leuk maar waarom de kleuren aanpassen op de nieuwe macbooks? Krijg je dr 1 bij je Macbook dan?

  21. @Nickk: Je krijgt toch ook geen MacBook of iPad bij je iPhone?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.