beats solo2 kleuren

Apple Beats by Dre brengt Beats Solo2 Wireless in iPhone-kleurtjes uit

Apple heeft Beats Solo2 Wireless hoofdtelefoons in de kleuren goud, zilver en spacegrijs uitgebracht, passend bij de kleuren van de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s dochterbedrijf Beats by Dre gaat nieuwe Beats Solo2 hoofdtelefoons uitbrengen, in kleuren die precies passen bij de iPhones, iPads en de nieuwe MacBooks. De drie nieuwe kleuren zijn goud, zilver en spacegrijs. Ze zijn identiek aan de al bestaande Solo2 draadloze hoofdtelefoons die al sinds november in de winkel liggen.


beats solo2 kleuren

De Beats Solo2 zijn het eerste product dat Beats uitbracht, sinds de overname door Apple. Je kunt ze draadloos gebruiken en ze zijn daardoor ook geschikt om straks in combinatie met de Apple Watch te gebruiken. Wie wat beter kijkt, ziet verschil tussen de drie nieuwe kleuren: bij de gouden en zilveren variant heb je witte kleuraccenten, terwijl het spacegrijze model met zwart is afgewerkt. Net zoals de frontjes van de iPhones.

Je kunt de Beats Solo2 Wireless op een afstand van maximaal 10 meter vanaf je iOS-apparaat gebruiken. Ook kun je ermee bellen, de muziek bedienen en het volume aanpassen. Dat doe je met de B-knop en de volumeknoppen op het oorgedeelte. Met een volgeladen batterij geniet je 12 uur van muziek. Is de batterij leeg, dan kun je ze ook met een kabeltje gebruiken.

beats-solo2-wireless-goudApple heeft alle activiteiten van Beats grotendeels overgenomen, inclusief de support bij problemen. Toch is er in het productdesign nog niets veranderd: alle audioproducten hebben nog steeds hetzelfde uiterlijk als voorheen.

De nieuwe kleuren Solo2 Wireless zijn te koop via de Apple Store en kosten €299,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2015, 0:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, hoofdtelefoon
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.