App Store nu ook op Facebook te vinden

Apple heeft een Facebook-fanpagina geopend voor de App Store. De pagina stelt vragen aan bezoekers, probeert je te verleiden om eens wat meer apps te kopen en biedt een discussiepagina.

facebook iphoneApple heeft op Facebook een fanpagina geopend waar je kunt terugpraten tegen Apple. En dat doen de fans massaal: op de vraag wat je favoriete applicatie is (OK, een inkopper) volgden bijna 500 reacties. Via de Facebook-pagina probeert Apple aandacht te vragen voor nieuwe ontwikkelingen, maar er is ook aandacht voor interessante apps en een ranglijst van de populairste applicaties in de App Store. Het doel lijkt niet alleen om mensen te informeren, maar ook om mensen te verleiden om eens wat vaker een app te kopen.


Er is ook een discussiepagina waar mensen leuke discussies kunnen voeren over de beste games en apps, maar waar ze ook ongegeneerd reclame kunnen maken voor diensten als GetAppQuotes of voor wedstrijden (Hit N’Run geeft bijvoorbeeld een iTunes-kaart van $10 weg).

De App Store-fanpagina vind je hier: facebook.com/AppStore.

iPhoneclub is ook op Facebook te vinden: je kunt fan worden op facebook.com/iphoneclub.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.