App Store krijgt nieuwe categorie Catalogi

Apple heeft de categorie Catalogs (Catalogi) toegevoegd aan de App Store. De functie zou wijzen op extra nadruk, dat Apple wil leggen op het doorbladeren van reclamefolders op de iPad.

google catalogsApple heeft de nieuwe categorie Catalogi (Catalogs) toegevoegd aan de App Store. De nieuwe categorie zou kunnen duiden op plannen van Apple om het bekijken van reclamefolders en (postorder)catalogi op de iPad sterker te benadrukken. Een iPad met hoge resolutiescherm zou daar geknipt voor zijn. De verschijning van de categorie Catalogi wordt in verband gebracht met de aankondiging van een nieuwe generatie iPad, later vandaag. Vanaf 19:00 uur lees je op iPadclub alle informatie.


Een uitgebreider artikel over de Catalogi-categorie lees je op iPhoneclub.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.