Zing mee met Childish Gambino en Migos in Apple’s nieuwste animoji-spotjes

Apple legt in de nieuwste iPhone X-reclames volop de nadruk op animoji. Op de maat van Childish Gambino's ‘Redbone‘ zien we de eenhoorn en het buitenaardse wezen uit hun dak gaan.

Reclamespotjes voor de Grammy Awards

Met de iPhone X-reclames probeert Apple steeds weer een ander accent te leggen, maar in feite draait het toch vaak om de portretbelichting en de animoji. Zo ook bij deze nieuwe spotjes, waarin de Grammy-genomineerden Childish Gambino en Migos de muziek leveren. De eerste spot toont de eenhoorn en alien, op de muziek van Childish Gambino, terwijl je in het tweede spotje de animoji van hond en drol uit hun dak ziet gaan op ‘Stir Fry’ van Migos.


De spotjes zijn bedoeld voor de Grammy-awards en zullen worden afgespeeld na de optredens van de artiesten, op 28 januari. Wil je ook dergelijke filmpjes maken? In een eerder artikel over animoji karaoke kon je lezen dat je daarvoor speciale software nodig hebt. Normaal gesproken mogen de animoji-filmpjes niet langer dan 10 seconden zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=hS18Zxpd6E0

Apple geeft dan ook toe dat de video ‘professioneel geanimeerd’ is en noemt ook de tijdslimiet van 10 seconden. De twee spotjes met raptrio Migos en Childish Gambino duren maar liefst 60 seconden. Het spotje ‘Amigos’ zal meteen na de uitreiking van Best Rap Album te zien zijn, de categorie waarin Migos is genomineerd.

https://www.youtube.com/watch?v=5GUc4FewMjk

In iOS 11.3 komen nog meer animoji-karakters beschikbaar, waaronder een draak en een skelet. Deze versie wordt nu getest door ontwikkelaars en publieke betatesters en komt rond maart 2018 beschikbaar voor iedereen. Rond dezelfde tijd zou Apple ook de iPhone SE 2, de eerste nieuwe iPhone van 2018, introduceren.

Bekijk ook

Zing lekker mee! 🎶 Dit zijn de leukste animoji karaoke-video’s

Animoji karaoke-filmpjes zijn een hit! Tientallen mensen hebben al leuke karaokefilmpjes gemaakt met zingende kippen, robots en eenhoorns. Wij hebben de leukste voor je uitgezocht.

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 januari 2018 om 9:33
Onderwerp
Categorie
Apple
Device
iPhone X

Animoji

Animoji zijn bewegende gezichtjes van bekende emoji. Ze zien eruit als een hond, varken, draak of robot. Je gebruikt ze in iMessage en in de Berichten-app, in FaceTime-gesprekken en als stilstaande sticker. Ook kun je een Animoji maken die op jou lijkt in de vorm van een Memoji. Hoe je ze gebruikt op de iPhone, iPad en Mac lees je hier.

Animoji

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.