iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 26 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 25 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Heb jij ‘m al besteld? We hebben het natuurlijk over de HomePod pre-order, die vandaag van start ging. Het kostte sommige mensen wel wat moeite om er eentje te bemachtigen en voor sommige mensen zal het betekenen dat ze op het vliegtuig naar Londen moeten stappen. Maar er zullen ook genoeg mensen zijn die nog even afwachten tot de speaker wat makkelijker verkrijgbaar is. Over wachten gesproken: we wachten ook al eeuwen op Apple Pay en in een opinie-artikel leggen we uit dat dit ook z’n voordelen heeft. Bij de introductie was de betaalmethode alleen weggelegd voor mensen met de allernieuwste toestellen, maar tegenwoordig heeft de meerderheid van de mensen een geschikt toestel. Plus dat er nu op veel meer plekken contactloze betaalterminals zijn. Apple, waar wacht je nog op? Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

  • Setapp bestaat 1 jaar en heeft in die tijd 15.000 betalende abonnees weten te trekken. De makers delen nog meer interessante cijfers.

iCulture Deals

Meer vandaag

swiftkey-themes

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Microsoft SwiftKey Keyboard (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Nieuw thema Nickel X.
  • Kindle (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Kindle voor iOS is geoptimaliseerd voor het edge-to-edge OLED-scherm van de iPhone X en maakt beter gebruik van de resolutie van de 10,5-inch iPad Pro.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Snapchat toont geen witte randjes meer om foto’s die niet met de eigen camera zijn gemaakt.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Gebruik #pathdaily om je dagelijkse Pathdaily Moment te maken.
  • Firefox: Private, Safe Browser (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.4+) - Nieuw Photon-design.
  • VLC for Mobile (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 9.0+) - Phew! VNC laat niet langer je iPhone X rebooten als je een HEVC-bestand probeert te spelen.Nieuw Photon-design.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.