shutterstock_277999979

Nieuwe ABN AMRO-app toont saldo-notificaties op Apple Watch

ABN AMRO gaat de Alert & Check-app uitbrengen, waarmee je je saldo kunt checken op de Apple Watch. Ook krijg je notificaties van bij- en afschrijvingen.

shutterstock_277999979

Nog net één dag voordat de Apple Watch in Nederland arriveert, komt ABN Amro met een app om je saldo te checken. Met Alert & Check kunnen particuliere klanten van ABN Amro hun saldo opvragen en een waarschuwing krijgen, zodra er een groot bedrag binnenkomt. Zo kun je bijvoorbeeld een melding ontvangen als het salaris gestort is, of wanneer de hypotheek is afgeboekt.


ABN AMRO Alert & Check   ABN AMRO Alert & Check

De app is nu te downloaden in de App Store. Het gaat hier dus niet om een update van de algemene ABN AMRO-app, maar een afzonderlijke app die je dus handmatig zult moeten downloaden via de link onderaan dit artikel.

ABN AMRO Alert & Check

De app staat dus los van de al bestaande ABN AMRO Mobiel Bankieren-app, die je nodig hebt om geld te kunnen overboeken. Met deze nieuwe Alert & Check-app kun je de vijf laatste bij- en afschrijvingen zien. Je hebt de keuze uit zes designs voor de weergave van rekeninggegevens. Ook ING maakte vandaag haar app gereed voor de Apple Watch.

ABN-Alert-Check-iPhone ABN-Alert-&-Check

Openingsfoto: Frank Gaertner/Shutterstock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.