Waar blijft Apple’s Back to School-actie 2015?

Waar is Apple's jaarlijkse Back to School-actie? Het lijkt er op dat Apple de jaarlijkse aanbiedingen-actie in 2015 stilletjes overslaat.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

back-to-school-promoNormaal gesproken is het vaste prik bij Apple: begin juli wordt de grootschalige ‘Back to School’-actie aangekondigd, waarbij je korting krijgt op nieuwe Macs, iPads en andere apparatuur voor het aankomende schooljaar. Inmiddels is juli alweer half voorbij en is Apple’s actie nog steeds niet gestart. Het lijkt erop dat het Back to School-evenement dit jaar wordt overgeslagen.


iCulture informeerde bij Apple en merkte dat de Back to School-actie nou niet als het grootste evenement van het jaar wordt beschouwd. Officieel wilde Apple niet zeggen of de actie is afgelast.

Update 19 juli 2015: Angela Ahrendts heeft in een interne video voor medewerkers laten weten, dat de Back to School-promotie er met enige vertraging waarschijnlijk toch nog aan komt:

I’m sure many of you are thinking also ‘but is there anything else for Back to School’? Well, I need you to wait until next week’s video and I’ll share a little bit more insight with you then.

Back to School 2015: laat, of helemaal niet?

Kijk je naar voorgaande jaren, dan werd de actie in de eerste week van juli (en soms al in juni) bekendgemaakt:

Vroeger kreeg je nog wel eens een iPod bij aankoop van een MacBook. Tegenwoordig houdt de actie in, dat je een iTunes-tegoedbon krijgt, waarmee je apps, boeken en muziek kunt kopen.

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom Apple de Back to School-actie dit jaar overslaat. De zomer van 2015 verloopt iets anders dan voorgaande jaren. Voor het eerst heeft Apple het tijdens de zomermaanden druk met het promoten van allerlei nieuwe diensten, zoals Apple Music. Daar komt nog eens bij, dat de Apple Watch tijdens de zomermaanden in de verkoop is gegaan. Onlangs nog in Italië en Spanje, de 17e juli in Nederland en Zweden en op 31 juli is Nieuw-Zeeland aan de beurt.

Hoe dan ook: mocht Apple alsnog de Back to School-actie dit jaar organiseren, dan lees je daar zo snel mogelijk over op iCulture. We duimen dat het alsnog doorgaat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2015, 13:50
Categorie Apple
Onderwerp apple store
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.