Reacties voor: Gerucht: ‘5G iPhone niet vertraagd ondanks coronavirus, komt in het najaar’

Ondanks de lastige periode voor de fabrieken vanwege het coronavirus, lijkt het erop dat de 5G iPhone niet enorm vertraagd is. Bronnen melden dat deze nog steeds voor dit najaar op de planning staat, al kan de introductie wel iets later zijn dan je van Apple gewend bent.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Denk dat door het gedaalde consumentenvertrouwen er wel veel minder telefoons zullen worden verkocht…

  2. Origineel geplaatst door Fritsie
    Denk dat door het gedaalde consumentenvertrouwen er wel veel minder telefoons zullen worden verkocht…

    Dat denk ik zeker ook! Gaat lastig worden voor Apple.

  3. 5g is nu gewoon nog wat te vroeg, meesten kunnen beter nog even de kat uit de boom kijken, zien hoe snel dat overal echt beschikbaar komt en of de echte snelheden ook gehaald worden .
    En ook of de eerste 5 g toestellen niet een beperktere versie hebben van 5g.
    De opgefriste iPhone 8 gaat het wel goed doen denk ik, heeft nog gewoon 4g en is voor velen voldoende.

  4. @Leo: Zo werkte het ook met de eerste iPhone in Nederland, de iPhone 3G. Werd volledig geadverteerd met “super snel 3G internet”, maar was de eerste 1-2 jaar niet eens beschikbaar in de grootste delen van Nederland.
    Ach, we overleven dit ook wel weer 🙂

  5. Apple kan de pijn iets verzachten door redelijke prijzen te hanteren voor de komende generatie iPhones . De prijs is voor velen nog steeds een drempel.

  6. En toen 4g beschikbaar werd in België heeft het lang geduurd voordat Apple zijn 4g capabele telefoons hiervoor openstelde. Zou nu dus wel weer zelfde scenario kunnen zijn met 5g.

  7. (Red.) Artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd na nieuwe berichten over mogelijke release.

  8. Origineel geplaatst door Fritsie
    Denk dat door het gedaalde consumentenvertrouwen er wel veel minder telefoons zullen worden verkocht…

    Origineel geplaatst door Marc
    Dat denk ik zeker ook! Gaat lastig worden voor Apple.

    Dat hoeft helemaal niet per se, in de banken en kredietcrisis verkocht Apple ook record aantallen iPhones.
    Het blijft een gebruiksvoorwerp wat we elke dag gebruiken en voor super veel, je zou niet raar moeten opkijken dat mensen hiervoor juist wel de uitgaven doen.

  9. @Leo: de 1e 5g netwerken moeten nog komen in NL. Ze hebben al wel 5g ready abo’s al heeft dat totaal nog geen nut in mijn ogen

  10. Laten we vooral niet vergeten dat de mogelijke gezondheidsrisico’s door 5G nog lang niet helder zijn en dat wij, simpele gebruikers, dit echt niet nodig hebben. 4G is snel genoeg, 5G is alleen maar bedoeld voor de overheden en globalisten van deze wereld.

  11. @Jeroenus: Ja dat weet ik ook wel!
    Ik bedoel met het is nu nog te vroeg de komende 2 – tot wel 4 jaar.

    En ook ik vind het onnodig voor de gewone man, energie verbruik en daarmee samenhangende water verbruik wordt heel hoog.

    Later zal het wel nodig zijn voor sommige dingen als zelf rijdende voertuigen operaties op afstand ed maar dat laatste kan ook via glasvezel waarvan gezegd wordt dat het altijd nog vele malen sneller zal zijn dan 5g .

    Zelf rijdende voertuigen gaat op echt grote schaal nog wel even duren dus heb ik zoiets van laten we het over de energie transitie heen tillen.

    Gezondheidsaspect zal wel meevallen dat wordt altijd weer gedacht van nieuwe dingen was bij de stoomtrein al zo en bij de tv etc.
    Mogelijk gaat Corona en of de daardoor mogelijk veroorzaakte crisis ook dit vertragen.

  12. Ik denk inderdaad dat veel mensen dit jaar zullen wachten met een nieuwe iphone. Veel mensen zullen voorzichtig zijn met grote uitgavens. Er is veel onzekerheid en de werkeloosheid zal wereldwijd enorm stijgen. Ik heb gelezen dat als dit langer dan 3 maanden gaat duren deze crisis 2 x zo erg gaat worden dan de kredietcrisis. Ik heb bij apple airpods pro in de winkelwagen klaar staan, de levertijd was afgelopen weekend nog 2 tot 3 weken, vandaag 3 tot 5 dagen.

  13. Origineel geplaatst door Rob
    Laten we vooral niet vergeten dat de mogelijke gezondheidsrisico’s door 5G nog lang niet helder zijn en dat wij, simpele gebruikers, dit echt niet nodig hebben. 4G is snel genoeg, 5G is alleen maar bedoeld voor de overheden en globalisten van deze wereld.

    Stilstand is achteruitgang hè…

  14. Origineel geplaatst door Rob
    Apple kan de pijn iets verzachten door redelijke prijzen te hanteren voor de komende generatie iPhones . De prijs is voor velen nog steeds een drempel.

    Of een iPhone nu 8/900 € kost of dat ze de pijn “verzachten” en verlagen naar 600 € zal echt niet het grote verschil maken.
    Voor veel mensen is 600€ net zoveel geld als 800€.
    Bedragen van 2/300€ worden iets anders. Dan boor je een ander marktsegment aan. Dat zal Apple nooit doen. Dan verliezen ze hun premium imago.

    Apple kan zich prima een jaar veroorloven met wat minder omzet.
    Ik denk dat ze daar met de corona verklaring prima mee wegkomen bij hun aandeelhouders. Ze halen immers steeds meer winst uit services en die genereren ze ook via hun huidige modellen.

    Naar mijn mening een beter verhaal dan je prijs model aanpassen en daar jaren voor nodig hebben om weer op het huidige niveau terug te komen.

  15. Origineel geplaatst door Leo
    5g is nu gewoon nog wat te vroeg, meesten kunnen beter nog even de kat uit de boom kijken, zien hoe snel dat overal echt beschikbaar komt en of de echte snelheden ook gehaald worden .
    En ook of de eerste 5 g toestellen niet een beperktere versie hebben van 5g.
    De opgefriste iPhone 8 gaat het wel goed doen denk ik, heeft nog gewoon 4g en is voor velen voldoende.

    Ben nu in UK en daar is al een redelijke dekking van 5G.
    Mocht paar weken terug spelen met een 5G toestel.

    Bellen blijft 4G want kan niet over 5G. Daarin verandert niets.

    Data is sneller als je het meet. Maar ik “zie en voel” nauwelijks verschil in normaal gebruik.

    Kan me wel voorstellen dat 5G het gamen een andere ervaring gaat geven. Dat heb ik niet uitgeprobeerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.