iPhone 2020 design renders in goud.

Renders tonen hoe een 2020 iPhone met iPhone 4-design eruit kan zien

Hoe gaan de 2020 iPhones eruitzien? Over het design zijn nog weinig details, maar deze renders geven een goed beeld van wat er mogelijk is. Spreekt dit design jou aan?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Onlangs kwam het gerucht dat de 2020 iPhones een metalen frame krijgen die vergelijkbaar is met die van de iPhone 4. De iPhone 4 werd door heel veel iPhone-gebruikers gezien als de mooiste iPhone, mede dankzij die nieuwe rechte behuizing. Geruchtenlekker @BenGeskin laat zien in nieuwe renders hoe dit iPhone 4-design er anno 2020 uit zou kunnen zien. Hou er rekening mee dat het hier niet gaat om gelekte afbeeldingen, maar slechts om een ontwerp op basis van geruchten en wensen.

Renders iPhone 2020 met iPhone 4-design

De 2020 iPhones komen vermoedelijk in een aantal nieuwe formaten. In plaats van 5,8- en 6,5-inch, gaat het om 5,4- en 6,7-inch. Wat hiervan de reden is, is nog een beetje onduidelijk. In ieder geval heeft ontwerper @smazizg hier in de renders rekening mee gehouden. In onderstaande plaatjes zie je niet alleen het nieuwe design, maar valt ook op dat het verschil in formaat groter geworden is.

iPhone 2020 design renders in goud.

In een andere serie plaatjes komt ditzelfde design voorbij, maar dan in een zwarte uitvoering. Het design lijkt daarbij heel erg op die van de iPhone 4- en iPhone 5-serie. Wat opvalt is dat de toestellen erg dun lijken. Of dit uiteindelijk zo dun wordt, weten we pas volgend jaar.

iPhone 2020 design renders in zwart.

Wil je nog veel meer renders zien? Bekijk dan de galerij met afbeeldingen van @BenGeskin hier, hier en hier. Ben je benieuwd wat we nu al weten van de 2020 iPhones? In ons algemene artikel lees je de geruchten. Als je nu al op zoek bent naar een nieuwe iPhone en de modellen van volgend jaar te lang duren, dan bekijk je in ons iPhone 2019-artikel de huidige line-up van de nieuwste modellen.

https://www.iculture.nl/iphone/iphone-2020/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.