iPhone XS abonnement kopen

Losse iPhone XS kopen: nog steeds een goede keuze

Denk je erover een losse iPhone XS te kopen? Ook al is dit niet meer het nieuwste toestel, het kan toch een aantrekkelijke optie zijn. In dit artikel zetten we de prijzen voor een losse iPhone XS voor je op een rijtje en waar je het beste je toestel kunt kopen. Bekijk de beste deals voor een losse iPhone XS, zodat je geen euro te veel betaalt.

iPhone XS review Refurbished

Waarom de iPhone XS een goed idee is

Misschien vraag je je af of het nog wel verstandig is om een iPhone XS te kopen. Wat ons betreft wel. Apple verkoopt op het moment van schrijven nog de iPhone XR voor iets meer dan 700 euro. Maar zoals je aan de prijzen hieronder kunt zien, kun je voor hetzelfde geld een iPhone XS in huis halen, het toptoestel uit hetzelfde jaar. Dit betekent: een OLED-scherm met betere kijkervaring, smallere schermranden, een betere camera en nog veel meer extra’s. Bekijk ook onze vergelijking iPhone XS vs iPhone XR. Beide toestellen dateren uit hetzelfde jaar (2018), maar wat ons betreft krijg je met een losse iPhone XS meer voor je geld. Om de beste prijs te vinden voor jouw toestel werken we dit overzicht regelmatig bij. Apple’s oorspronkelijke adviesprijs voor dit toestel was €1159 maar omdat dit model uit het assortiment is gehaald kun je veel goedkoper terecht!

Dit waren de laatst bekende officiële Nederlandse iPhone XS adviesprijzen bij Apple:

Bij veel winkels kun je dit toestel nu veel goedkoper aanschaffen. Hier zie je de actuele prijzen:

iPhone XS 64GB:

iPhone XS 256GB:

iPhone XS 512GB:

De iPhone XS is ook nog met abonnement verkrijgbaar bij diverse providers. Hieronder zie je wat je ongeveer kwijt bent:


iPhone XS los kopen of met contract?

Ga je de iPhone XS los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een iPhone XS met abonnement kiest. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Bij los kopen ben je flexibeler in de keuze van je provider en hoef je niet te wachten tot je huidige contract afloopt, maar je zult wel in één keer het volledige bedrag moeten betalen. Heb je het geld niet op je spaarrekening staan, dan kun je de kosten over een langere periode verspreiden met een iPhone XS abonnement.

Actuele iPhone XS deals


Los kopen via een webwinkel gaat vaak sneller dan via providers. Bovendien heb je niet te maken met de BKR-registratie.

Prijs iPhone XS los toestel

In Nederland kun je de iPhone XS los kopen bij verschillende winkels. Veel mensen denken meteen aan de Apple Store, maar daar is dit toestel niet meer in het assortiment. Je kunt nog wel terecht bij telecomwinkels en elektronicawinkels. Het interessante daarvan is dat de prijs vaak wisselt per kleur. Heeft een winkel veel iPhone XS-exemplaren in spacegrijs op voorraad, dan zal de prijs daarvan lager zijn dan van de andere kleuren.

Welke iPhone XS los kopen?

Ga je de iPhone XS los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Je kunt kiezen uit twee formaten: 5,8-inch en 6,5-inch. Ook heb je keuze uit drie kleuren: spacegrijs, zilver en goudkleur. Laatstgenoemde kleur is nieuw bij de iPhone XS. Daarnaast zijn natuurlijk prijs, opslag en iPhone-levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een langere levertijd zit op bepaalde uitvoeringen.

#1 Welk iPhone XS los toestel past bij mij?

Apple laat je altijd kiezen uit meerdere iPhone-kleuren, waarbij spacegrijs en zilver altijd als vaste keuze in het assortiment zitten.

Wat bij de keuze van jouw ideale toestel meespeelt is hoe lang je je iPhone XS wilt gebruiken. Ben je van plan om je toestel jarenlang zelf te gebruiken, dan zou je voor iets meer opslagcapaciteit kunnen kiezen, zodat je bent voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Je kunt in dat geval de kleur kiezen die je zelf mooi vindt. Wil je het toestel volgend jaar alweer doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld spacegrijs met een gemiddelde hoeveelheid opslag.

#2 Hoeveel iPhone XS opslag heb ik nodig?

De iPhone XS is leverbaar met 64GB, 256GB en 512GB opslagruimte. Voor licht gebruik zal 64GB voldoende zijn, maar wil je je toestel intensief gebruiken, dan raden we aan om voor 256GB of 512GB te kiezen. Deze uitvoeringen met meer opslag zijn uiteraard wel iets duurder. Meer over de iPhone XS opslag lees je in ons artikel.

#3 Vergelijk de iPhone XS prijs en levertijden

Omdat dit toestel al wat langer op de markt is, zijn er genoeg aanbieders en is er overal nog wel voorraad. Hou je hoofd koel en check onze prijsvergelijker voor de levertijden per aanbieder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Als je de iPhone XS sim-only aanschaft ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Waarom een iPhone XS los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone XS sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je wilt de gevreesde BKR-registratie ontlopen.
  • Je hebt een iPhone met groot scherm nodig.
  • Je wilt nieuwe technologie, maar wilt niet de hoofdprijs betalen.
  • Je gebruikt je iPhone veel om te fotograferen.

iPhone XS sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone XS gekozen, dan heb je nog wel een sim only nodig. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals!

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2021