iPhone XS concept

Refurbished iPhone XS Max kopen: hier kun je het beste terecht

Zoek je een refurbished iPhone XS, dan is er keuze genoeg. Dit voormalige toptoestel uit 2018 heeft veel te bieden en is als refurbished exemplaar extra aantrekkelijk geprijsd. Lees hier hoe je een betrouwbare iPhone XS refurbished vindt.

iPhone XS Max review Prijs los toestel (vanaf €430,-) ⦁ Refurbished

iPhone XS Max refurbished kopen

Wil je graag een iPhone XS Max, maar kun je deze niet meer als nieuw toestel in de winkel vinden? Dan is een refurbished exemplaar een goed idee! Je betaalt een stuk minder dan de originele winkelprijs en hebt de zekerheid dat het toestel goed is nagekeken. Je krijgt dezelfde features en kwaliteit van materialen als iemand die het toestel ooit nieuw heeft gekocht, maar bent veel goedkoper uit.

Steeds meer mensen kiezen bewust voor een refurbished iPhone, omdat het talloze voordelen heeft. Niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Alles over een refurbished iPhone XS Max lees je hier!

Refurbished iPhone XS Max vergelijken: zo vind je de beste aanbieder

De iPhone XS Max is een voormalig toptoestel en dat betekent dat Apple de best denkbare materialen heeft toegepast. Dit toestel heeft smalle schermranden, Face ID, draadloos opladen en een sublieme camera met portretfunctie. Met een adviesprijs van meer dan 1000 euro was dit toestel alleen interessant voor mensen met een flinke portemonnee. Maar een refurbished exemplaar is gelukkig veel goedkoper.

Een betrouwbare aanbieder voor jouw refurbished iPhone XS Max vind je via onze vergelijker. Die bevat alleen aanbieders die zijn aangesloten bij het Keurmerk Refurbished en bieden daarom de meeste zekerheid.

Voor een refurbished iPhone XS Max die er als nieuw uit ziet betaal je meer voor een model met wat krasjes. Zo kun je zelf bepalen wat jij het belangrijkst vindt. Een paar krasjes op de behuizing hoeven op zich niet erg te zijn, als het scherm en de accu maar in topconditie zijn!

Er zijn heel veel aanbieders van refurbished producten. Je kunt onder andere terecht bij:

(🏅aangesloten bij Keurmerk Refurbished)

Refurbished iPhone XS Max kopen: waarop letten?

Er is soms nog wel wat onduidelijkheid over refurbished iPhones. Dat komt omdat het aantal aanbieders explosief is gegroeid, waardoor je niet altijd zekerheid hebt over de kwaliteit. Kies daarom voor een aanbieder met een goede reputatie, waar je garantie krijgt en waar de toestellen goed worden nagekeken.

Let bij het kiezen van een aanbieder op de volgende punten:

Hoe wordt een iPhone XS Max refurbished gemaakt?

De meeste refurbished iPhone aanbieders kopen een partij iPhones in, die ze nakijken en vervolgens weer doorverkopen. Soms zijn het grote partijen, bijvoorbeeld toestellen die in een zakelijke omgeving zijn gebruikt. Ook zijn de toestellen soms afkomstig van retouren van fabrikanten en winkeliers. Deze toestellen kunnen niet meer als nieuw worden verkocht, maar zijn ook nog lang niet versleten.

Allereerst wordt de iPhone XS Max gewist, zodat er geen privégegevens van de vorige eigenaar meer aanwezig zijn. Daarnaast wordt de nieuwste iOS-versie erop gezet. De behuizing wordt volledig schoongemaakt en gecontroleerd op krassen en andere schade. Ook het scherm, de knoppen en de accu worden langsgelopen. Waar nodig worden onderdelen vervangen. Er zijn ook aanbieders die alleen de direct zichtbare schade repareren. In dat geval kan de batterij versleten zijn, dus let daar goed op. Wat ons betreft is een batterij in goede conditie belangrijker dan een behuizing zonder krasjes. Je kunt immers altijd nog een hoesje plaatsen.

Conditie van refurbished iPhone XS Max

Elke refurbished iPhone is nagekeken en zo nodig voorzien van nieuwe onderdelen. De conditie wordt vaak uitgedrukt in een grade. Grade A ziet er als nieuw uit, terwijl grade B zichtbare krassen op de behuizing kan hebben. Bij een grade C iPhone is er sprake van zware gebruikssporen. Zo’n beschadigde iPhone XS Max kan als refurbished toestel nog prima verkocht worden als het toestel zelf nog goed functioneert. Sommige mensen kopen een refurbished iPhone XS Max voor kinderen, zodat je je niet te druk hoeft te maken als er wat krasjes op komen. Anderen hebben een opgeknapte iPhone XS Max nodig om iets te testen, bijvoorbeeld als je softwareontwikkelaar bent. Het toestel hoeft er dan niet zo mooi uit te zien. Let wel ook op welke refurbished iPhone garantie je nog krijgt (zie ook verder).

Beschikbaarheid refurbished iPhone XS Max

Van sommige toestellen zijn erg veel exemplaren verkrijgbaar, ook als refurbished variant. In het geval van de iPhone XS Max is het zo dat vrij veel early adopters dit toestel hebben gekocht. Destijds was dit hét toestel dat je moest hebben. Dit zijn mensen die vrij snel alweer overstappen op een ander model, waardoor er voldoende aanbod is van refurbished toestellen. Eventueel zou je kunnen kijken naar een refurbished iPhone XS, met een iets kleiner scherm.

Bekijk ook

Refurbished iPhone XS kopen: een slimme keuze

Zoek je een refurbished iPhone XS, dan is er keuze genoeg. Dit voormalige toptoestel uit 2018 heeft veel te bieden en is als refurbished exemplaar extra aantrekkelijk geprijsd. Lees hier hoe je een betrouwbare iPhone XS refurbished vindt.

Er is voldoende aanbod van refurbished iPhone XS Max modellen. Ook zul je merken dat van sommige opslagcapaciteiten meer aanbod is. We raden aan om een modellen met minimaal 256GB opslag te kiezen, zodat je er langer plezier van hebt. Het scheelt vaak maar een paar tientjes, terwijl je oorspronkelijk zo’n 100 tot 200 euro meer kwijt was voor het model met meer opslag. Bij refurbished iPhones is dat prijsverschil opeens een stuk kleiner.

Prijs refurbished iPhone XS Max

Wat kost een refurbished iPhone XS Max eigenlijk? De prijzen van refurbished iPhones verschillen per aanbieder, maar ze liggen vaak op zo’n 50% van de oorspronkelijke aanschafprijs. Dit is dan ook de belangrijkste reden om voor refurbished te kiezen. Omdat het bij refurbished om unieke exemplaren gaat, die in wisselende conditie verkrijgbaar zijn, loont het goed om te zoeken naar een betrouwbare aanbieder. Onze refurbished iPhone vergelijker wijst je de weg naar de beste aanbiedingen. De meeste aanbieders beschikken over een steeds veranderend aanbod en stemmen de prijzen af op de vraag. Let bij het kiezen op model, opslagruimte, conditie en kleur. Je vindt dan precies een toestel die past bij jouw smaak en budget.

Levering en retourbeleid

Je koopt de refurbished iPhone XS Max op afstand, dus je hebt altijd de mogelijkheid om je aankoop binnen de zichttermijn terug te sturen. De termijn hiervan varieert per aanbieder: soms heb je 14 dagen, maar het komt ook wel voor dat je 30 dagen de tijd hebt om je aankoop te proberen. Je kunt dan je aankoop terugsturen, zonder opgaaf van reden. Bevalt de gereviseerde iPhone XS Max niet, dan weet je in ieder geval dat je er niet lange tijd aan vast zit.

Check ook even hoe de iPhone wordt geleverd: vaak krijg je er een kabel, adapter en simkaarttool bij, maar niet de originele verpakking en oordopjes. Bij een recente refurbished iPhone XS Max kun je geluk hebben en krijg je er niet alleen de originele verpakking bij, maar zit er ook nog originele Apple-garantie op.

Refurbished iPhone XS Max garantie

De garantie op refurbished iPhones kan aanzienlijk verschillen: soms krijg je 6 maanden garantie, soms zelfs 12 of 24 maanden. Wil je meer zekerheid, dan kun je soms de garantie tegen een kleine vergoeding verlengen. Bij een Certified Pre-Owned toestel krijg je een jaar garantie.

Let erop dat de iPhone-garantie tijdens het tweede jaar alleen geldt voor de winkel waar je het toestel gekocht hebt, dus niet bij Apple zelf. Mocht je tijdens deze periode tegen problemen aanlopen, dan zul je eerst bij de webwinkel moeten aankloppen. Kies daarom een winkel met goede klantenservice en een eigen reparatiedesk. Veel refurbished aanbieders werken samen met Card Services Utrecht, een erkende Apple serviceprovider.

Bekijk ook

Zo zit het met garantie op refurbished iPhones

In dit artikel lees je hoe het zit met garantie op refurbished iPhones. Krijg je net zoveel garantie op als een nieuw exemplaar? Hier lees je waarop je moet letten.

Refurbished iPhone XS Max kopen met abonnement

Vroeger kon je bij losse iPhones alleen gloednieuwe toestellen kopen, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een refurbished toestel te combineren met een abonnement. Zo kun je op een slimme manier onder de BKR-registratie uit komen, omdat je veel minder hoeft bij te betalen.

Je kunt refurbished iPhones met abonnement onder andere vinden bij:

Lees meer over refurbished producten in deze tips:

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2023