iPhone XS concept

iPhone XS Max tips

Specs, prijs en meer

Met onze iPhone XS Max tips haal je meer uit je iPhone XS Max. Ontdek hoe bepaalde iPhone XS Max instellingen en iPhone XS Max functies werken, dankzij duidelijke stappenplannen. In onze iPhone XS Max tips bespreken we bijna elke instelling en alle mogelijkheden van de iPhone XS Max.

iPhone XS Max review Refurbished

Nieuws

Instagram favorieten in tijdlijn

Een Instagram-tijdlijn met alleen vrienden: het kan nog steeds

Instagram biedt je de mogelijkheid om je feed op meerdere manieren te bekijken. Standaard krijg je de 'Home'-feed, die steeds vaker wordt gevuld met populaire berichten van mensen die je niet kent, in een willekeurige volgorde. Je kunt echter ook kiezen voor mensen die je kent en favorieten, in chronologische volgorde. Hier lees je hoe het werkt.

Apps
Wi-Fi router kiezen: de Netgear Orbi

Zo kun je je router beter beveiligen

Iedereen kan het

Je router zorgt ervoor dat je toegang hebt tot internet. Maar om veilig te kunnen werken moet je wel wat instellingen nalopen. Door je router te beveiligen, houd je potentiële indringers buiten.

Internet
Netflix pincode

Netflix-pincode instellen voor profielen: zo werkt het

Voorkom dat anderen in je profiel kijken

Netflix biedt nu de mogelijkheid om je profiel te voorzien van een pincode. De optie is bedoeld om kinderen te beschermen, maar is ook erg handig voor volwassenen. Zo kunnen anderen niet meer zien wat er op jouw kijklijst staat.

Apple TV, Apps