Zelf effecten maken in update FX Photo Studio

FX Photo Studio is een van de meest uitgebreide iPhone-applicaties geworden om foto's mee te bewerken. Versie 4 van de app heeft namelijk de update Masking Studio gekregen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

FX Photo Studio voor iPhone fors uitgebreidDe App Store is vele fotobewerkingsapplicaties voor de iPhone rijk, dus een app moet heel wat in zijn mars hebben om de strijd aan te gaan met de gevestigde orde als Camera+, Hipstamatic en Instagram. FX Photo Studio heeft nu 7 nieuwe effecten waardoor het totale aantal op 194 filters komt. De nieuwe killer-feature van de update is echter de Masking Studio, waarin effecten handmatig toegepast kunnen worden. Een demonstratievideo laat zien hoe iemand zelf een lichtflits op een foto tekent.

De waslijst aan verbeteringen voor FX Photo Studio is groot. De app belooft snellere rekentijden, waardoor sommige filters wel twee keer sneller renderen. Ook zijn standaardbewerkingen als het kleurengamma, de saturatie en tinten verbeterd. De effecten tilt-shift en ‘radial blur’ kunnen nu ook vanuit een gecentreerde positie worden toegepast. Voor toepassingen als Instagram en Hipstamatic kan een foto meteen in-app vierkant worden uitgesneden.

Op het gebied van delen zijn er ook wijzigingen doorgevoerd. FX Photo Studio 4.0 kan niet alleen exporteren naar Facebook, maar kan nu ook de foto’s van het sociale netwerk importeren. Aan de exportzijde zijn Instagram en een mogelijkheid tot printen toegevoegd. FX Photo Studio is door de wijzigingen en met name de Masking Studio een van de meest uitgebreide fotobewerkingsapplicaties voor de iPhone en iPod touch geworden.

Downloaden: FX Photo Studio (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2011, 16:44
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen effecten, fotobewerking, fotofilters, hipstamatic, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.