TUI Stopper: nooit meer dronken berichten naar je vrienden

Grijp jij altijd naar je telefoon als je je verveelt tijdens het uitgaan? En val je dan andere mensen lastig? Met TUI Stopper voor de iPhone geef je dat nare trekje van je geen kans meer.

TUI Stopper iPhoneLichthoofdig neem je plaats bij de entree van de discotheek waar je net uit komt rollen. Vriend 1 weet niet meer waar zijn jas is, vriend 2 kleeft al veel te lang aan een meisje en vriend 3 is allang spoorloos verdwenen. Er zit maar één ding op om de nacht te redden: bellen en sms’en naar goede bekenden! Als dit je dit herkent en achteraf dacht: “goh, dat was misschien niet zo handig”, dan is de iPhone-applicatie TUI Stopper geknipt voor je.

TUI (Texting Under Influence) Stopper is een kluis. Voordat je uitgaat selecteer je contacten en nummers van personen die je beslist niet wilt lastigvallen in beschonken gemoedstoestand. Die worden tijdelijk uit de contactenlijst verwijderd. Je kan zelf aangeven na hoeveel uur de contacten weer mogen terugkeren in de lijst. De applicatie draait op de achtergrond en zorgt ervoor dat de gegevens tijdig weer te zien zijn.

De kluis? Die gaat mooi op slot tijdens je nachtelijke escapades. Voor noodgevallen is hij nog wel te openen met de Emergency Unhide-functie en een wachtwoord. Dat kan natuurlijk handig kan zijn als je zelf je jas kwijt bent geraakt met daarin je huissleutel.

We kunnen zo snel niet achterhalen wat TUI Stopper met de contactgegevens doet als je ze aan de applicatie toevertrouwt. Persoonsinformatie is geld waard en als de verkeerde partijen het in handen krijgen, kunnen contacten wel eens telefoontjes en berichten ontvangen die nog irritanter zijn dan je eigen slappe gelal.

Downloaden: TUI Stopper (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2011, 16:49
Categorie Diensten
Onderwerpen online opslag, uitgaan, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.