YouTube voor iOS laat gebruikers videoresolutie kiezen op Wi-Fi

YouTube voor iOS laat je op een Wi-Fi-netwerk zelf de videoresolutie kiezen. Op mobiele verbindingen doet de app dit nog steeds automatisch.

YouTube resolutiesGoogle heeft een update uitgebracht voor de YouTube iOS-app, die het mogelijk maakt om zelf de resolutie van een video te bepalen. Dit kan met een informatieknop rechtsboven in de video, waarna je op een tandwieltje kunt drukken. De resolutieknop kan alleen worden gebruikt als je op een Wi-Fi-netwerk zit. Ben je verbonden met mobiel internet, dan zal YouTube nog steeds op basis van je snelheid de resolutie van een video bepalen.

Wil je liever dat YouTube de resolutie van een video blijft bepalen, dan kun je weer kiezen voor de optie Automatisch. Deze optie staat ook standaard in de app geselecteerd.

De update bevat verder geen overduidelijke nieuwe functies. Google zegt de ondersteuning van iOS 7 en de algemene toegankelijkheid te hebben verbeterd.

Google heeft eerder nog bekendgemaakt te werken aan een andere update voor de YouTube-app. Deze zal het mogelijk maken om video’s voor maximaal 48 uur offline op te slaan. Deze update wordt in november verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2013, 7:42
Categorie Fotografie en video
Onderwerp youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.