Where’s My Water? gratis verkrijgbaar op Facebook, krijgt 20 nieuwe levels

Apple geeft via de App Store zijn Facebook-pagina het spel Where's My Water gratis weg. De game heeft toevallig ook net een update gekregen die 20 nieuwe levels toevoegt.

Where's My WaterHeb je de bekende iPhone-game Where’s My Water? nog niet gespeeld, dan is vandaag waarschijnlijk een goed moment om te beginnen. Apple geeft het spel namelijk gratis weg via de Facebook-pagina van de App Store. Met een speciale Facebook-app kun je een promocode voor het spel cadeau krijgen. Daarnaast heeft het spel een flinke update gekregen, die 20 nieuwe levels toevoegt. In deze puzzels moet je stoom gebruiken om genoeg water in de badkamer van Swampy te krijgen.

Bezoek je de Facebook-pagina van de App Store, dan vind je in de linkerbalk de knop ‘Free App Offer’. Klik je hier op, dan word je naar een Facebook-app gebracht die je naar de App Store doorstuurt om de promocode te verzilveren. Probeer je via je iPhone de code te ontvangen, dan moet je rechtstreeks naar de desbetreffende Facebook-app. De app vraagt naar je basisinformatie op Facebook, maar plaatst gelukkig niets op je prikbord. De app belooft je gegevens enkel te gebruiken om te voorkomen dat je meerdere codes aanvraagt.

Where’s My Water? is een puzzelspel waarin je je door te graven water in een level moet verplaatsen. In ieder level bevinden zich de nodige obstakels, knoppen en vreemde elementen, waardoor je altijd een andere methode moet proberen. Door ondertussen rubberen eendjes te verzamelen speel je nieuwe gebieden vrij. Dat de game de moeite waard is moet inmiddels wel duidelijk zijn: onlangs noemden wij het spel onmisbaar voor elke nieuwe iPhone-bezitter.

Verstuur je liever niet je basisinformatie via Facebook, dan is Where’s My Water? nog steeds te koop via de onderstaande link.

Downloaden: Where’s My Water (€0,79)

https://www.youtube.com/watch?v=7fAav3rmzew

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2011, 9:50
Categorieën Games, Uncategorized
Onderwerpen app store, disney, facebook, where's my water

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.