Infinity Blade II voor iPhone nu ook in Nederlandse en Belgische App Store te koop

De iPhone-game Infinity Blade II is in de App Store verschenen. Dit spel maakt optimaal gebruik van de grafische kracht van de iPhone 4S en iPad 2, om indrukwekkende beelden te produceren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Infinity Blade IIHet vervolg op het zeer bekende Infinity Blade is inmiddels ook in de Nederlandse App Store verschenen. Eerder schreven wij nog dat de app was opgedoken in de App Store in Nieuw-Zeeland. Infinity Blade II werd door Apple uitgelicht tijdens de presentatie van de iPhone 4S, omdat de game alles uit de A5-processor probeert te halen. Infinity Blade II belooft meer content, variatie en de beste grafische prestaties die je tot nu toe in een mobiele game zag.

Spelers moeten het in Infinity Blade II weer opnemen tegen een aantal gigantische tegenstanders door te hakken, pareren, blokkeren en ontwijken. Ondertussen verzamel je nieuwe wapens en bepantsering, waardoor je langzaam maar zeker sterker wordt en ook sterkere tegenstanders kunt verslaan.

Hoewel de basis van Infinity Blade in zijn sequel intact lijkt, heeft ontwikkelaar Chair Entertainment het nodige aan de game toegevoegd. Zo zijn er nu drie verschillende vechtstijlen om uit te kiezen: spelers kunnen net als in deel 1 met een zwaard en schild vechten, maar ook met twee zwaarden of een groot wapen dat beide handen vereist. Iedere vechtstijl heeft zo zijn voor- en nadelen.

Infinity Blade II is geoptimaliseerd voor de iPhone 4S en iPad 2, maar is ook te spelen op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPad en iPod Touch derde en vierde generatie. Vanwege hardwarematige beperkingen zal de game er op die modellen minder fraai uitzien dan op de eerder genoemde iPhone 4S en iPad 2.

Downloaden: Infinity Blade II (€5,49)

Een aantal spelers melden problemen met het opslaan van hun voortgang in de game. Wij vermoeden dat een toekomstige update van het spel dit probleem zal oplossen. Wil je geen risico lopen, dan raden wij je aan om deze update af te wachten voordat je het spel koopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2011, 20:00
Categorie Games
Onderwerpen game, infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.