WhatsApp nu geoptimaliseerd voor iPhone 5 en iOS 6

WhatsApp heeft een update uitgebracht die iPhone 5- en iOS 6-ondersteuning aan de app toevoegt. Hierdoor maakt de app voortaan gebruik van de volledige resolutie van het iPhone 5-scherm.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WhatsAppEen nieuwe update voor de iPhone-applicatie WhatsApp zorgt ervoor dat de applicatie voortaan de volledige resolutie van de iPhone 5 ondersteunt. Daarnaast is de app geoptimaliseerd voor iOS 6. Verder lijkt de update geen noemenswaardige veranderingen met zich mee te brengen. In de update-informatie staat ook enkel de iPhone 5- en iOS 6-ondersteuning vermeld.

De WhatsApp-update zat er al een tijdje aan te komen. De ontwikkelaar bleek weken geleden de iPhone 5-ondersteuning al in een bèta-versie te testen, maar tot vandaag was de update nog niet in de App Store te vinden. Waarom de update tot vandaag op zich liet wachten is niet duidelijk.

Downloaden: WhatsApp (€0,89, alleen iPhone, iOS 4.3+)

Met dank aan de vele, snelle tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2012, 15:58
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.