Voordat jij: kinderboek op de iPhone nu gratis

Voordat jij van uitgeverij Querido is een ingesproken en voorgelezen kinderboek over een vos en een konijn die een mensje vinden. De applicatie voor de iPhone is tijdelijk gratis te downloaden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Voordat jij kinderboek op de iPhoneVoordat jij is een kinderboek van Remmerts de Vries en Philip Hopman. Uitgeverij Querido bracht het niet alleen op papier uit, maar ook als iPhone-applicatie met daarin het verhaal. Het boek won een Gouden Griffel en de Vlag en Wimpel in 2010 en is ingesproken door Jan Meng. Voordat jij er was vertelt het verhaal van een vos en een konijn die een mens vinden. Of gaat het daar toch niet helemaal over?

Voordat jij kinderboek voor de iPhoneEr is geen optie om zelf uit het kinderboek te lezen. Die mogelijkheid is voorbehouden aan de iPad-variant. Heel erg is dat echter niet. Voordat jij er was is prachtig ingesproken en wordt muzikaal ondersteund door muziek van klassieke instrumenten. Het verhaal is niet geanimeerd, maar de langzaam bewegende tekeningen houden het visueel sprankelend.

Querido richt Voordat jij op kinderen van 5 en 6 jaar en is doorgaans voor 2,39 euro te downloaden geweest. Tot en met 25 augustus is het boek in prijs verlaagd tot 79 eurocent, daarna werd het weer 2,39 euro en nu is het boek gratis. In de App Store-omschrijving is niet te vinden hoelang deze aanbieding geldt.

Downloaden: Voordat jij (tijdelijk gratis)

Met dank aan Alex voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 20:11
Categorie Boeken
Onderwerpen facebook, kinderboeken, voorlezen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.