Voordat jij er was: gratis kinderboek op de iPad

Voordat jij er was is een kinderboek dat gelezen en voorgelezen kan worden op de iPad. Het tijdelijk gratis te downloaden boek vertelt het verhaal van een vos en een konijn die een mens vinden.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Voordat jij kinderboek op de iPhoneVoordat jij er was begint over een vos en een konijn die een mens vinden aan de kant van de weg. Daar lijkt het kinderboek voor de iPad van auteurs Remmerts de Vries en Philip Hopman over te gaan. Of bedriegt de schijn? Uitgever Querido zag het verhaal in 2010 een Gouden Griffel en de Vlag en Wimpel winnen in en gaf het behalve op papier, ook op de iPad uit. Het boek kan zelf gelezen en voorgelezen worden en is tijdelijk gratis te downloaden.

Jan Meng verzorgde de voorleesstem en de stemmetjes van de personages uit het boek dat op een mooi, rustig tempo wordt voorgedragen. Grote prenten ondersteunen het verhaal dat bedoeld is voor 5-6 jarigen en hier en daar klinkt zelfs muziek afkomstig van klassieke instrumenten.

Voordat jij er was boek voor de iPad

De prijs van Voordat jij er was is nogal onvoorspelbaar in de App Store. Sinds de introductie op de iPad op 8 januari dit jaar, is de applicatie echter nooit goedkoper geweest dan 1,59 euro. Nu is het kinderboek tijdelijk gratis te downloaden, al is niet bekend hoelang dat zo zal zijn.

Downloaden: Voordat jij er was (tijdelijk gratis)

Met dank aan Alex voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2011, 21:46
Categorie Boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.