Spotify werkt aan officiële iPad-app

De muziekservice Spotify heeft bevestigd op het moment aan een app speciaal voor de iPad te werken. Hoewel de dienst nu druk met zijn App Store voor de pc bezig is, heeft iPad-app ook prioriteit.

Spotify iPadDe muziekservice Spotify werkt op het moment aan een app, speciaal voor de iPad. Dit vertelde Spotify’s Britse directeur Chris Maples aan de website Pocket-lint. Eerder deze week kondigde Spotify nog een nieuw app-platform aan, die aanvankelijk vooral op de desktop gericht zal zijn. Hoewel alle aandacht nu op deze apps gericht, noemt Maples de iPad-app ook een prioriteit.

Op het moment is er al een Spotify-app in de App Store te vinden, maar deze is gemaakt voor de iPhone. Dit betekent dat hij op je iPad slechts een deel van de schermruimte gebruikt. Een speciale iPad-app zou volledig gebruik kunnen maken van het bruikbare scherm, waardoor er bijvoorbeeld meer artiesten of albums tegelijkertijd in beeld kunnen staan.

Spotify is een muziekdienst die je toegang geeft naar een groot aantal nummers om te streamen. In de eerste plaats is Spotify gratis te gebruiken, maar wanneer je oneindig vaak en reclameloos naar muziek wil luisteren moet je 5 euro per maand betalen. Betaal je 10 euro per maand, dan krijg je onder andere toegang tot de mobiele apps voor onder andere de iPhone.

Downloaden: Spotify voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 10:31
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, spotify, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.