The Sims Medieval vandaag gratis te downloaden

The Sims Medieval is vandaag gratis te downloaden. De game neemt je mee naar de middeleeuwen, waar je met magie en toverkracht te maken krijgt. De korting van

the sims medievalElectronic Arts heeft vandaag weer iets leuks: ze geven de game The Sims Medieval gratis weg (normaal €3,99). Het blijkt onderdeel te zijn van een grotere actie (Daily Deals) waarbij dagelijks leuke kortingen worden gegeven. The Sims Medieval speelt zich, zoals de naam al aangeeft, af in de Middeleeuwen. Gekleed in historisch kostuum ga je op ontdekkingsreis in een wereld van kastelen, koningen en ridders. Je maakt zelf een held aan, bijvoorbeeld een hofdame of een vampier en bepaalt het lot van je spelfiguurtje. Ondertussen voer je quests (opdrachten) uit om verder te komen in de middeleeuwse wereld.

Je moet vaardigheden leren, toverdrankjes maken en je raakt betrokken bij gevechten en activiteiten zoals vissen. De insteek van The Sims Medieval is meer gericht op magie en bovenaardse krachten dan de normale versie, waarbij het leven van je Sim zich vult met dagelijkse beslommeringen zoals carrière maken en een huis inrichten. Er zitten ook een paar minigames in deze Sims-versie. Geen slechte deal dus, als gratis game.

Downloaden: The Sims Medieval (World) (vandaag gratis, normaal €3,99)

Vandaag ook gratis bij EA: Need For Speed Shift (World).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 12:05
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, game, sims

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.